Bu konuyu sadece merakımdan açıyorum. Bilen bilir, A-ferin diye bir ilaç var. Gördüğüm kadarıyla da popüler bir ilaç. Grip hapı diyebilirim, gribe iyi gelen bir ilaç. Bende de gribi azaltıyor/geçiriyor bu arada. Görselini de bırakıyorum:
Bu hapı her içtiğimde uykumu getiriyordu ve yorgunluk yapıyordu ancak dün içtiğimde farklı ya da bir süredir olan ancak yeni fark ettiğim etkileriyle karşılaştım.
Hiçbir şeyden memnun olmama
Hayata karşı nefret besleme
Sevdiklerine karşı nefret duyma
Ağır kararsızlık
Bunalım hissi
Bu ilacın bir de Aferin Sinüs versiyonu vardı. O bana daha çok yorgunluk hissi veriyordu. Sizden alternatif ilaç önerisi istemeyeceğim. Sadece benden başka bu belirtileri yaşayan var mı merak ediyorum.
Parol içebilirsin. Kaybedeceğin 150 mg parasetamol olur.
A-ferin'de 4 mg klorfeniramin isimli bir antihistaminik var. Histamin reseptörlerini hedefleyip burun akıntısını azaltır. Aksine sakinleştirici özelliği vardır. Ama sende ajitasyona neden olmuş.
Eğer çok rahatsızsan bu durumdan Parol kullan. Asıl etken madde olan parasetamol Parol'da 500 mg, A-ferin'de 650 mg.
Parol içebilirsin. Kaybedeceğin 150 mg parasetamol olur.
A-ferin'de 4 mg klorfeniramin isimli bir antihistaminik var. Histamin reseptörlerini hedefleyip burun akıntısını azaltır. Aksine sakinleştirici özelliği vardır. Ama sende ajitasyona neden olmuş.
Eğer çok rahatsızsan bu durumdan Parol kullan. Asıl etken madde olan parasetamol Parol'da 500 mg, A-ferin'de 650 mg.