Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Stewie 3

Üyecik
Ekran Alıntısı.webp

Daha önce böyle bir hata ile karşılaşmadım. Last Seen online oyununu açmaya çalışınca böyle bir hata alıyorum.

Çözüm
Dosya karantinada ise çıkarıp Visual C++ Redistributable kurun ve ardından aşağıda verdiğim komutları çalıştırın.

Bazı eksik DLL'ler de bu soruna sebep olabilir. O yüzden DLL eksik olabilceği için ne olur ne olamz diyerek sfc ile eksik dll'leri de yerin koyalım. Aşağıda verdiğim komutları çalıştırın.

Kod:
sfc /scannow
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
sfc /scannow

Bunlardan sonra sitemi yeniden başlatın.

Şimdi sistem açılına oyunun dosylarını doğrulayın. @Stewie

Dosya karantinada ise çıkarıp Visual C++ Redistributable kurun ve ardından aşağıda verdiğim komutları çalıştırın.

Bazı eksik DLL'ler de bu soruna sebep olabilir. O yüzden DLL eksik olabilceği için ne olur ne olamz diyerek sfc ile eksik dll'leri de yerin koyalım. Aşağıda verdiğim komutları çalıştırın.

Kod:
sfc /scannow
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
sfc /scannow

Bunlardan sonra sitemi yeniden başlatın.

Şimdi sistem açılına oyunun dosylarını doğrulayın. @Stewie

Son düzenleme:
Çözüm
Hocam, Steam kütüphanesinden bu oyuna sağ tıkla, özelliklere tıkla, yüklü dosyalar sekmesine gel; oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula de.
Bunu denedim olmadı.

Dosya karantinada ise çıkarıp Visual C++ Redistributable kurun ve ardından sistemi yeniden başlatıp oyunun dosylarını doğrulayın.

Bu sorunumu çözdü teşekkür ederim.