GOG A Plague Tale Requiem alınır mı?

Bütçe
482,15 TL

Max Caulfield 93

Bilgin
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar.

Dün Resonance: A Plague Tale Legacy çıktı. İlk başta doğrudan bu oyunu Steam'den almayı düşünüyordum. Fakat Heroic Games Launcher üzerinden Epic ve GOG kütüphanelerimi kontrol ettiğimde A Plague Tale Innocence'ın hem Epic hem de GOG hesabımda olduğunu fark ettim. Sonra biraz araştırınca gördüm ki A Plague Tale Requiem de GOG'da 482,15 TL'ye düşmüş. Aynı oyun Steam'de 35 dolar, yani arada uçurum var.

Sizce A Plague Tale Requiem, GOG'dan alınır mı? Oyunun GOG sürümü DRM Free imiş.

Epic Games'te normal fiyatı 550TL indirime girince 200-300TL oluyor ve ilk oyunu innonece oynamadan requiem önermiyorum hikaye devamı çünkü.

Epic Games'te normal fiyatı 550TL indirime girince 200-300TL oluyor ve ilk oyunu innonece oynamadan requiem önermiyorum hikaye devamı çünkü.
Innocence var zaten (hem Epic hem de GOG hesabımda). Şu anda Epic Games sürümünde indirim yok, şu an alırsam alacağım, daha bekleyemem. GOG sürümünde DRM yok, yani çevrimdışı yükleyicileri indirip Bottles üzerinde de oynayabilirim. O yüzden GOG'dan almak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…