Ne RE6'yı benden başka da seven kişilerde mi var mış.

İlgilenmediğiniz sürece spoiler yemezsiniz hocam. Bende çıktığı dönemde oynayamadığım oyunlar hakkında spoiler yemedim çünkü içeriklerine bakmıyordum gameplay olsun inceleme olsun bakmıyordum.
Var hocam bayılırım RE6'ya dozu düşmeyen aksiyonunu seviyorum. 😀

Son düzenleme:
Yerel fiyatlandırma biraz daha iyi olsa direkt alınır derdim. 39 dolara satılması gerekiyor TR de.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlgilenmediğiniz sürece spoiler yemezsiniz hocam. Bende çıktığı dönemde oynayamadığım oyunlar hakkında spoiler yemedim çünkü içeriklerine bakmıyordum gameplay olsun inceleme olsun bakmıyordum.
1772498890080.webp

Şimdi buna ne diyeyim hocam? Steam Community ana sayfasında bile RE Requiem incelemeleri, rehberleri falan çıkıyor. Daha ilk sayfadan Spoiler yeme ihtimaliniz çok yüksek. Yani Steam Community'i sırf profil aramak için ziyaret etseniz bile Steam o Spoiler'lı incelemeyi karşınıza çıkarıyor. Hoop, oyunu oynama zevkiniz kaçtı, geçmiş olsun.

Yani doğrudan ilgilenmesem bile Steam bir şekilde önüme çıkartmayı başarıyor maalesef. Bu yüzden daha fazla Spoiler yemeden oyunu oynamam gerek dedim ve dünden beri oyunu oynuyorum.