Ben Steam'den aldım her kuruşuna değer şahsen. Oynadığım en iyi oyunlardan birisi optimizasyonu iyi hikayesi, oynanışı her şeyiyle şahane oyun şu an 12 saat oynadım bitirmeme daha var. Oyun 10 saat değil 18-20 saate kadar çıkıyor ilk kez bitiren birisi için ayrıca tekrar tekrar oynanabilecek de bir oyun. Bence alın pişman olmazsınız çok beğendim çok.

Ben Steam'den aldım her kuruşuna değer şahsen. Oynadığım en iyi oyunlardan birisi optimizasyonu iyi hikayesi, oynanışı her şeyiyle şahane oyun şu an 12 saat oynadım bitirmeme daha var. Oyun 10 saat değil 18-20 saate kadar çıkıyor ilk kez bitiren birisi için ayrıca tekrar tekrar oynanabilecek de bir oyun. Bence alın pişman olmazsınız çok beğendim çok.

Hocam Resident Evil 4'teki gibi the mercenaries mod bu oyunda da var mı?

Vereceğiniz para sizin için çerez parasıysa alabilirsiniz tabi. Ama kısa sürecek bir oyun için 2.500 TL civarında para vermek bana mantıklı gelmiyor. Ben almak isteseydim en azından indirim falan beklerdim veya 20-30 TL'ye paylaşımlı hesap falan alırdım.

Bence değer. Ön siparişle aldım hatta Deluxe Edition'u satın aldım. Kuruşuna kadar değdi benim için. Oyunun süresi kadar içeriği de önemli, sadece 10 saat diye değmeyecek diye bir şey yok. Herkes yok 10 saatlik oyuna değmez, yok hiçbir oyuna hiçbir ülkede bu fiyatlar değmez gibi şeyler yazmışlar. Bizim ülkede evet fiyatlar yüksek, herkes alamabiliyor ancak değerini bizim alım gücümüz belirlemiyor maalesef. Oyun gayet kaliteli ve üzerinde uğraşıldığı belli. O yüzden benim için yılın oyunlarına aday olabilecek bir oyun olmuş. Bayıla bayıla oynadım. Hemen oynamak istemeyen arkadaşlar zaten indirimlerden alacaklarını belirtmişler ancak direkt alınmaz, yuh bu fiyatlar ne vs gibi şeylere bence gerek yok. Normalde 70 dolar olan oyunu zaten biz 52 dolara alıyoruz. Ayrıca oyunun fiyatı yüksek değil, bizim ülkenin ekonomisi çöp gibi olduğu için bize pahalı geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör: