CanPatrioTic

Yetkin
Yer
Ankara
Merhabalar,

Şu sıralar boş zamanlarımda aktif olarak Resident Evil 4 Remake oynuyorum. RE4’ü bitirdikten sonra Resident Evil Requiem almayı düşünüyorum. Daha önce Resident Evil 7 ve Resident Evil Village’ı bitirmiştim. Requiem’in bu oyunların hikayesini devam ettiriyor mu?

Oynanış süresi verdiğimiz paraya değiyor mu?
Şu anki fiyatıyla almaya değer mi, yoksa indirime girmesini beklemek daha mantıklı olur mu?

Teşekkür ederim.

Merhaba,

Şu sıralar boş zamanlarımda aktif olarak Resident Evil 4 remake oynuyorum. RE4'ü bitirdikten sonra Resident Evil requiem almayı düşünüyorum. Daha önce Resident Evil 7 ve Resident Evil Village'ı bitirmiştim. Requiem'in bu oyunların hikayesini devam ettiriyor mu?

Oynanış süresi verdiğimiz paraya değiyor mu?
Şu anki fiyatıyla almaya değer mi, yoksa indirime girmesini beklemek daha mantıklı olur mu?

Teşekkür ederim.

Mantıklı değil 2.500TL'ye denk geliyor sonradan indirime girer bir de zaten Türkçe dil desteği yok olsaydı alinabilir derdim.

Üzüldüm açıkçası, gerçekten o kadar az mı sürüyor? 😟

Bir yandan koleksiyon da yapıyorum hocam. Paylaşımları hesapları etik bulmuyorum. Yine de önerisi için teşekkürler.

Sırf koleksiyon için GTA 1,2 keyleri almıştım 50 dolara mı ne. Onu alırken bile bayağı düşünmüştüm ben ama almıştım.
Eğer maddi imkanın varsa bence oyun hangi oyun olursa olsun koymayacaksa al geç.

Sırf koleksiyon için GTA 1,2 keyleri almıştım 50 dolara mı ne. Onu alırken bile bayağı düşünmüştüm ben ama almıştım.
Eğer maddi imkanın varsa bence oyun hangi oyun olursa olsun koymayacaksa al geç.
GTA'lar için değer hocam😄 Piyasada şu anda 70 dolardan çıkan oyunları görünce açıkçası 52 dolar uygun gelmişti. Ne yazık ki TL vurunca yine de yüksek bir meblağ çıkıyor. Steam'de ailemizde var oyunu bölüp satın almak sanırım daha mantıklı olacak gibi.

Dünyadaki hiçbir oyun, ister 10 saat ister 100 saat ister 1000 saat olsun bu fiyatlara değmez. Bu hangi ülkede yaşadığınız ile ya da aylık gelirinizin ne olduğu ile dahi alakalı değil. Tamamen paranın kıymetini bilmek ile alakalı. Dünyada fiyatları uygun noktalara inmiş ve gayet kaliteli onlarca yapım var, onları oynayın o sırada bunun fiyatı iner bunu oynarsınız. Örneğin Alan Wake 2 oynayın resmen bedavadan biraz pahalı ve gayet kaliteli hatta BG3 ile aynı yıla gelmese yılın oyunu olacak kalitede bir yapım.