Oyun 10 saatten fazla sürüyor, serinin diğer oyunlarını oynadıysan ve RE evrenini seviyorsan düşünmeden alabilirsin. Serinin en iyi oyunu olmuş bence. 10 saatin altında bitirenlerin oyunları hakkıyla oynadıklarını düşünmüyorum, Valorant oynar gibi hikayeli oyun oynuyorlar. Ben oyunda 2 saat ekran görüntüsü çekerek geçirdiğimi biliyorum oyunları yaşayarak oynamayı seviyorum.

Requiem hariç tüm seriye sahibim ve tüm seriyi defalarca kez bitirdim. Şahsen tam fiyattan alınmaz, çok para.
Yani oyun hak ediyor olabilir de 50 dolar çok.
Requiem’in bu oyunların hikayesini devam ettiriyor mu?
Hayır 7-8 konuyla alakasız, requiem 9. oyun olmasına rağmen 2 ve 4'ün devamı.
Özellikle 2. oyunu oynamadıysan 9'daki birçok sahne anlamsız gelecek.
Üzüldüm açıkçası, gerçekten o kadar az mı sürüyor?
Oyunu 2 kere bitirdim, biri 9 diğeri 8 saat sürdü.
Bazı arkadaşlar daha uzun demiş ama oyun ortalamada 10 saat civarı sürüyor.
Şu anki fiyatıyla almaya değer mi, yoksa indirime girmesini beklemek daha mantıklı olur mu?
Ben indirim bekliyorum, diğer oyunları gibi 15-20 dolar civarına düşecektir.

Resident Evil oyunları uzun sürünce bayan oyunlar, bu yüzden bu oyunların çok uzun sürmemesi lazım. Geliştirici ekip de bunun farkında, ancak şöyle bir durum var ki bu oyunlar speedrun ve tekrar oynanabilirliğe çok elverişli oluyorlar genelde. Oyunu bir kez hakkıyla bitirdikten sonra sınırsız mermi modu açabiliyorsun. Ve oyunu bir kez daha oynayıp, oyunun en güçlü silahıyla kafaları patlata patlata ilerlemek inanılmaz tatmin edici oluyor.

Elbette hiçbir zorluğu, gerilimi falan kalmıyor ancak amaç o değil zaten. Bir kez gerilerek oynadın artık intikam vakti. Kısacası bir kez oynayıp bırakacaksan bu fiyata zaten değmez, ancak başarım fullemek veya tekrar sınırsız mermiyle oynamak istiyorsan biraz daha makul oluyor.