Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar. 27 Şubat 2026'da Resident Evil Requiem çıkacak. Muhtemelen çıkmadan birkaç gün önce demo yayınlarlar diye tahmin ediyorum.

Resident Evil 2, 3 ve 4'ün Remake sürümlerini halihazırda bitirdim. Requiem de gerçekten çıtayı yukarı çıkaracak deniliyor. Fakat olası optimizasyon sorunlarından dolayı ön sipariş yapmak mantıklı mı bilmiyorum.

Neden optimizasyon sorunlarından bahsettim? Çünkü RE4 Remake'in optimizasyonu çok iyiydi. Fakat sonrasında çıkan ve aynı motoru kullanan iki Capcom oyunu olan Dragon's Dogma 2 ve Monster Hunter Wilds berbat optimizasyona sahip. Bu nedenle Resident Evil Requiem de kötü optimizasyonla çıkabilir diye endişem var.

Sizce Resident Evil Requiem alınır mı? Zaten GTA 6'ın konsol çıkışı da epey ertelendi, PC'ye gelmesi 2028'den önce olmaz diye tahmin ediyorum. O yüzden bu oyunu soruyorum.

Bence alınır. Zaten Leon’un geri döneceği söyleniyor, Optimizasyon konusunda da büyük bir sorun olacağını sanmıyorum ama yine de ihtimal var tabii.

Bence alınır. Zaten Leon’un geri döneceği söyleniyor, Optimizasyon konusunda da büyük bir sorun olacağını sanmıyorum ama yine de ihtimal var tabii.
Gerçi Capcom her Resident Evil oyunu çıkaracağı zaman oyun çıkmadan önce Demo yayınlıyor.

En kötü Demo sürümünü oynayıp performansına bakarım, eğer iyi çalışırsa direkt ön siparişi geçerim.

Gerçi Capcom her Resident Evil oyunu çıkaracağı zaman oyun çıkmadan önce demo yayınlıyor.

En kötü demo sürümünü oynayıp performansına bakarım, eğer iyi çalışırsa direkt ön siparişi geçerim.

Bence de öyle yapın hocam. Ama şahsen Capcom'un yeni bir Resident Evil'i kötü optimizasyonla çıkarmasını pek sanmıyorum açıkçası.