Konu Başlıkları Gizle
Zavallı Amicia ve Hugo için işler hiç yolunda gitmiyor. Kardeşleri ilk olarak 2019 yapımı A Plague Tale: Innocence’da, 14. yüzyıl Fransa’sını kasıp kavuran ve et yiyen sıçan sürülerini de beraberinde getiren bir veba salgınının ortasında Engizisyon tarafından avlanmaktayken görmüştük. Pek de iyi zamanlar değildi. En azından duygusal açıdan…
Asobo Studio tarafından geliştirilen ve Focus Entertainment’ın yayıncılığını üstlendiği yeni A Plague Tale oyunu A Plague Tale Requiem 18 Ekim 2022 itibariyle piyasaya çıkışını yaptı. İlk oyun Innocence benim açımdan oldukça güzel bir yapımdı ve AA bir oyun olmasına rağmen çok kaliteli gözüküyordu. Hugo ve Amicia’nın maceralarına tekrar geri dönüp devam etmek oldukça heyecan verici olacaktı.
Sonunda çıkış günü geldi ve oyunu gecikmeli olsa da bitirme fırsatı buldum. Oyunun incelemesi çok daha erken gelecekti ancak oyuna yaklaşık 2-3 gün gecikmeli başladım ve keşfederek ilerlediğim için biraz daha uzun sürdü. Her neyse gecikmeli olsa da A Plague Tale Requiem incelemesi ile karşınızdayım. İncelemeye geçmeden önce yazıda bazı spoilerlar yer alabilir bunun uyarısını yapmış olalım. İşte karşınızda A Plague Tale Requiem.
Bu oyunu oynarken ciddi anlamda mutlu olmak, üzülmek, duyusallaşmak ve gerilimi oyun ile birlikte yaşadım. Bu oyunu gerçekten asla unutmayacağım! Sizler için 4K 60FPS serisi ile;
A plague Tale: Requiem 4K 60 FPS - Türkçe Alt Yazı Serisi
(Bir Veba Masalı: Ağıt)
Bölüm 1
Yeni bir güneş altında!Bölüm 2
Yeni gelenler!Bölüm 3
Bir kan yükü!Bölüm 4
Bölüm 5
Ardımızda!Bölüm 6
Herşeyi geride bırak!Bölüm 7
Suçlar!Bölüm 8
Bir vaatler denizi!Bölüm 9
Masallar ve vahiiler!Bölüm 10