Detaylar
Kim cevapladı?kubatotuzsubat111
Uzman
Bu arada yaşınız kaç? Niye A veya A2 almıyorsunuz?
A2 olabilirde a ehliyet hiç motor sürmemiş biri için fazla kaçar.
Sonra trafikte ya küfür yer ya da kendine zarar verir.
Yine PCX kullanacak sonuçta trafikte, geleceğe yatırım gibi olur yoksa tekrar ehliyet parası ödeniyor.A2 olabilirde a ehliyet hiç motor sürmemiş biri için fazla kaçar.
Sonra trafikte ya küfür yer ya da kendine zarar verir.
kubatotuzsubat111
Uzman
Yine PCX kullanacak sonuçta trafikte, geleceğe yatırım gibi olur yoksa tekrar ehliyet parası ödeniyor.
Hee onu görmedim hocam dediğin gibiyse direkt a alabiliyorsa alsın tabii.
17 yaşındaymış bu arada PCX arkadaşın yazdıklarını şimdi okudumda.
Colonell
Uzman
2 ay önce A2 ehliyet aldım. A1 ile aynı parkur. Daha önce motor sürdüysen ve dengeni sağlayabiliyorsan 1 2 tur eski bir motorla vites öğretirler. Sonrasında parkura sokarlar öğrenirsin. A1 ehliyetimi 17 yaşımda almıştım. Scooter dışında da herhangi bir tecrübem yoktu. Hoca motoru verdi gaz, fren, debriyaj dedi. Kendi kendime sürmeyi öğrenmiştim. Kısaca kendi kendini geliştireceksin. Sana tavsiyem heyecan yapma ve motora odaklan 10 dakikaya çözersin. Otomatik ehliyetten de uzak dur. A1 ehliyet aldığımda scooter vardı elimde. Sonrasında vitesli motora geçtim. İsteklerin değişebilir ve bu doğrultuda vitesli motora da geçebilirsin. Sakın otomatik alma.
BirForumcuKişi
Üstün
2 ay önce A2 ehliyet aldım. A1 ile aynı parkur. Daha önce motor sürdüysen ve dengeni sağlayabiliyorsan 1 2 tur eski bir motorla vites öğretirler. Sonrasında parkura sokarlar öğrenirsin. A1 ehliyetimi 17 yaşımda almıştım. Scooter dışında da herhangi bir tecrübem yoktu. Hoca motoru verdi gaz, fren, debriyaj dedi. Kendi kendime sürmeyi öğrenmiştim. Kısaca kendi kendini geliştireceksin. Sana tavsiyem heyecan yapma ve motora odaklan 10 dakikaya çözersin. Otomatik ehliyetten de uzak dur. A1 ehliyet aldığımda scooter vardı elimde. Sonrasında vitesli motora geçtim. İsteklerin değişebilir ve bu doğrultuda vitesli motora da geçebilirsin. Sakın otomatik alma.
İşte behmi çok mtor tecrübem yok hocam zatesn motora cok bir heyecanım yok yılbasında önce alyım kenarda dursun kafasındayım hocalrada ilgilenmiyor zaten yüzeysel anlatıyor başla soru soruyorum ilgilenmiyor pek ugrasaım yok açıkçası.
Kanka kurs dışında pratik yapabileceğin vitesli motosikletin yoksa vitesli ehliyeti almak çok mantıksız. Kursta zaten hocaların hiçbiri ilgilenmiyor genelde kendi başına öğreniyorsun.
BirForumcuKişi
Üstün
Kanka kurs dışında pratik yapabileceğin vitesli motosikletin yoksa vitesli ehliyeti almak çok mantıksız. Kursta zaten hocaların hiçbiri ilgilenmiyor genelde kendi başına öğreniyorsun.
Ne bileyim hocam daha önce hiç ehliyet almadım tecrübe oldu işte
Ne bileyim hocam daha önce hiç ehliyet almadım tecrübe oldu işteama gene de insana koyuor ne de olsa bilmeden öğrenmek için gidiyorsun yanı genelde amaç budur bilmediğni öğrenmek ama Türkiye'de pek öyle olmuyor sanırım.
Kanka böyle motoru olan yakın bir arkadaşın olmadığı sürece öğrenmek zor kurstur odur budur. Bende ilk başta vitesli ehliyeti alacaktım ama tanıdıklarım otomatik alacaksan vitesli ehliyetine bulaşmamam konusunda uyardılardı beni. Hani kapımın önünde olsa yaparımda kursta sözde hocalar birbirleriyle muhabbet etmekten kimseye bir şey öğretmiyorlar ki bence bunun sebebi şu hani genelde ehliyet almaya gelenler az buçuk biliyor sürmeyi orada pratikleşince kapıyolar olayı. Bu arada otomatik ehliyete geçtin mi?
BirForumcuKişi
Üstün
Kanka böyle motoru olan yakın bir arkadaşın olmadığı sürece öğrenmek zor kurstur odur budur. Bende ilk başta vitesli ehliyeti alacaktım ama tanıdıklarım otomatik alacaksan vitesli ehliyetine bulaşmamam konusunda uyardılardı beni. Hani kapımın önünde olsa yaparımda kursta sözde hocalar birbirleriyle muhabbet etmekten kimseye bir şey öğretmiyorlar ki bence bunun sebebi şu hani genelde ehliyet almaya gelenler az buçuk biliyor sürmeyi orada pratikleşince kapıyolar olayı. Bu arada otomatik ehliyete geçtin mi?
Vitesli ilk dersi yeniydi işte hoca ehliyet otomatiğe geçir dedi geçirdim dersler 2 hafta sonra baslıcakmış hiç motor binmedim ama bisiklet sürdüm otomatiği yaparım umarım.
Ne bileyim hocam arkadaşlalrımda vitesli koalydı falan filan diye gazladılar kursta popiş olduk.