A54 kullanıyorum tasarım olarak aynı A35 ile performans olarak da yakınlardır. Sizin yakındığınız konulardan bende muzdaribim. Parmak izi, ısınma sorunu,telefon kalınlığı ve ağırlığı, batarya performansı sınıfta kalmış bana göre. Rezil durumda değiller ancak daha iyi olabilirlermiş.

Elimde dediğiniz cihazlar bulunmamakta. Fakat özellik olarak değerlendirebilirim.
Öncelikle A25'i kesinlikle önermiyorum. Exynos 1280 kullanıyor ve 1280 rezil bir SoC. A55 ise özellik bakımından düzgün duruyor fakat cihaz hakkında tecrübem yok. Mağazada incelediğim kadarıyla pek ısınmıyor ama bilemiyorum, kullanan birine sormanız lazım.

Tamamdır. Çok teşekkür ederim.

Aynı modeli ben de kullanıyorum. Şarj olurken gerçekten ısınıyor, ama gündelik kullanımda çok rahatsız edecek kadar ısınmıyor. Pil süresi de benim bir günümü çıkarıyor, fakat çok oyun oynamadığım için oyun konusunda bir şey diyemem. Hızlı şarj olduğu için çok da dert etmiyorum. Cebimdeyken kendi kendine kilitlenme durumu çok can sıkıcı, ama yazılımsal olduğu için belki güncellemeyle çözerler diye umuyorum. Benim asıl tercih etme sebebim yeni çıktığı için uzun süre güncelleme desteği olması.

Düzeltme yapayım; Exynos 1380, nothing Phone 1'in işlemcisinden (778g+) daha iyi değil. Batarya kısmında şarj hızına ve ne kadar sürede şarj ettiğine (0-%100) değinilebilirdi. Ayrıca kutu içeriğinden sadece telefon çıkması da bana göre bir eksidir. Isınma ve pil ömrünü dert etmeyeceklerin tercih edebileceği bir model.

Şarj süresi yaklaşık 1 saat 10 dakika denebilir. Şarj hızı 25W.