A52 telefonda şarj cihazı/USB bağlantı noktasını kontrol edin uyarısı

pawEn

Üstün
Yer
Plant Dingolfing, Almanya
Sabah kalktım saat 5 gibi ve telefonumun şarjı az olduğu için şarja takmaya çalıştım ve bu uyarıyı aldım.

Ardından belli bir süre geçince gider diye yattım ve 8 gibi kalktığımda tekrar uyarıyı aldım. Derse gittim geldim ve hala şarj olmuyor. Bu süreç zarfında soğuk hava tutmayı denedim. USBSettings uygulamasının önbelleğini temizledim ve şarjı bitip kapanınca şarja takılı haldeyken güç kısma tuşu ve aç/kapa tuşuna basılı tutup düzeltmeyi denedim ancak hiçbiri işe yaramadı.
@Heribert Yavuz @Recep Baltaş @michaelscofield @EfeA @Ruindry @Ella Freya @Simon

Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:

Şarj soketini kontrol edin derim, Pislik'te yapabiliyor bunu.

Çözüm oldukça basit: Önce saç kurutma makinesiyle sokete bir süre sıcak hava tutun, ardından hemen soğuk hava uygulayın. Daha sonra peçeteyi katlamadan doğrudan soketin içine sokun. Bu işlemle sorun büyük ihtimalle çözülecektir.

Denemiş zaten. Peçeteyi soketin içine sokmak tehlikeli iş. Şarj soketini bozabilir başıma gelmişti.

Denemiş zaten. Peçeteyi soketin içine sokmak tehlikeli iş. Kısa devre yapabilir basıma gelmisti.

Kendi telefonumu yıkama gibi bir huyum var. Yıkadıktan sonra sürekli bu uyarıyı alıyorum ve belirttiğim adımları uyguladığımda sorun çözülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…