Kendi telefonumu yıkama gibi bir huyum var. Yıkadıktan sonra sürekli bu uyarıyı alıyorum ve belirttiğim adımları uyguladığımda sorun çözülüyor.
Telefonu neden yıkıyorsun hocam.
Kendi telefonumu yıkama gibi bir huyum var. Yıkadıktan sonra sürekli bu uyarıyı alıyorum ve belirttiğim adımları uyguladığımda sorun çözülüyor.
Tam gözükmüyor. Üstü tozla kaplanmış gibi ama sokete oturuyor şarj girişi anlayamadım. Neyle temizleyebilirim içini?
Tam gözükmüyor. Üstü tozla kaplanmış gibi ama sokete oturuyor şarj girişi anlayamadım. Neyle temizleyebilirim içini?
Cımbız tarzı bir şey değil ile temizleyebilirsin fakat kendin yapma. Düzgün bir telefon tamircisine götür bence. Şarj soketi bozuk değilse bozma ihtimalin az değil.
Ondan kaynaklı muhtemelen. 21+'ta olmuştu benim.Tam gözükmüyor. Üstü tozla kaplanmış gibi ama sokete oturuyor şarj girişi anlayamadım. Neyle temizleyebilirim içini?
Cımbız sığmıyor ki. Tırnak makasının altında olan ince şey giriyor gibi hafiften.