Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tbabatas

Uzman
Merhaba,

Techolay Windows kurulum adımlarını izleyerek UEFI Windows 10 USB'si oluşturmuştum. Ancak bilgisayara bağlayıp BIOS'tan önceliği USB'ye verip boota geçtiğimde ekran gelmiyor.
  • R5 5600.
  • Gigabyte A520M.
  • 16 GB DDR4 Corsair.
  • M.2 SSD 1 TB.
  • RTX 3070 Zotac.
Önemli not: Media Creation Tool kullanarak kurulum yapmıştım daha önce ama restart atarken elektrik kesildi. Yüksek ihtimalle SSD içindeki Windows'un hasar gördüğünü düşünüyorum.

Ama zaten format atacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çözüm biraz enteresan oldu. Herhalde ekran kartı sürücüleri güncel olmadığı için ( format öncesi günceldi ). 4 görüntü portundan sadece 1 tanesi çalışıyordu ve o da 3. HDMI. Sorun çözüldü ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.
USB'den boot ederken goruntu gelmiyorsa SSD'deki Windows ile ilgisi olmamali. USB'yi baska PC'de test etmelisin. Sorun onda gorunuyor.

Çözüm biraz enteresan oldu. Herhalde ekran kartı sürücüleri güncel olmadığı için ( format öncesi günceldi ). 4 görüntü portundan sadece 1 tanesi çalışıyordu ve o da 3. HDMI. Sorun çözüldü ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.

Çözüm