Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Alttaki senin mevcut işlemcin için destek sunulan BIOS sürümü, üstteki ise 5600 için. Muhtemelen sen alttaki sürümdesin. BIOS update yaparak takabilirsin.
tereyagburak
Yetkin
- Makaleler
- 1
Yanlış bilgi
BIOS sürümü neden sorun çıkarsın? Çıkarmaz tabii ki de.
Alttaki senin mevcut işlemcin için destek sunulan BIOS sürümü, üstteki ise 5600 için. Muhtemelen sen alttaki sürümdesin. BIOS update yaparak takabilirsin.
BIOS sürümü neden sorun çıkarsın? Çıkarmaz tabii ki de.
Yanlış bilgiyi bu kadar emin söyleyen birini ilk defa görüyorum...
Korktuğum şey buydu işte bulunduğum bölgeye hiç güvenmiyorum BIOS update için. Şart mı yapmam? BIOS update yaparken elektrikler giderse garanti düzeltir mi sorunu?Alttaki senin mevcut işlemcin için destek sunulan BIOS sürümü, üstteki ise 5600 için. Muhtemelen sen alttaki sürümdesin. BIOS update yaparak takabilirsin.
Eki Görüntüle 26347
Şart tabii ki. Aksi takdirde işlemciyi taktıktan sonra siyah ekrandan başka bir şey görmezsin.
Bu iş karışık zannınca garanti sağlayıcınla görüşmen gerekiyor. Uzun yıllar evvelinde laptopum için BIOS dosyası aldığım laptop şirketinden oluşacak sorunlar karşısında garanti kapsamı geçersizdir cevabı almıştım. O zamanda Reddit forumlarında araştırdığımda da garanti kapsamına girdiği yazıyordu BIOS brick gibi durumların. Emin değilim o konuda.BIOS Update yaparken elektrikler giderse garanti düzeltir mi sorunu?