Samsung deneyimini daha stabil bir şekilde yaşamak ve orijinalliği (görünüm açısından) çatısı altında devam etmek için geçenlerde gördüğüm Galaxy S serisi baz alınarak yapılmış melez ROM iyi bir seçenek olabilir.
My first ROM for Galaxy A53 (SM-A536x) Based on G990EXXU5EWD2 (XXV, April) By Me :) Telegram group - CLICK WARNING! Need to update stock firmware before flashing my build! Otherwise, you will get the error "Image size is larger than the target...
Şimdi biraz daha detaylı baktım. A536B ve A536E modellerine kuranlar olmuş. Sıkıntı olacağını zannetmiyorum. A54'e bile yükleyen var. Yalnız bazı kullanıcılar çok stabil olmadığından şikayetçiler.
A50 cihazımda A54'ten port edilmiş One UI 5.1 ROM var. Samsung'un yeni teknikleri yüzünden yüz tanıma ve Smart view çalışmıyor. Geri kalan her şey sorunsuz çalışıyor.
Şimdi biraz daha detaylı baktım. A536B ve A536E modellerine kuranlar olmuş. Sıkıntı olacağını zannetmiyorum. A54'e bile yükleyen var. Yalnız bazı kullanıcılar çok stabil olmadığından şikayetçiler.