Detaylar
Kim cevapladı?Samsung deneyimini daha stabil bir şekilde yaşamak ve orijinalliği (görünüm açısından) çatısı altında devam etmek için geçenlerde gördüğüm Galaxy S serisi baz alınarak yapılmış melez ROM iyi bir seçenek olabilir.
xdaforums.com
[CLOSED][PORT][SM-A536x]OST ROM
My first ROM for Galaxy A53 (SM-A536x) Based on G990EXXU5EWD2 (XXV, April) By Me :) Telegram group - CLICK WARNING! Need to update stock firmware before flashing my build! Otherwise, you will get the error "Image size is larger than the target...
Tamamdır deniyorum TWRP'yi tekrardan kurupİlginç. Sanırım Telegram kanallarını büyütmek için böyle bir yola gittiler, Telegram'da bir üye adres bırakmış.
![]()
Yalnız benim telefonum A536E uyumsuzluk çıkarmaz dimi? @Leclerc
Son düzenleme:
Şimdi biraz daha detaylı baktım. A536B ve A536E modellerine kuranlar olmuş. Sıkıntı olacağını zannetmiyorum. A54'e bile yükleyen var. Yalnız bazı kullanıcılar çok stabil olmadığından şikayetçiler.Yalnız benim telefonum A536E uyumsuzluk çıkarmaz dimi? @Leclerc
Genelleme yapmak doğru değil.Bence kurma derim. Custom romlar, stock romdan daha sorunlu oluyor.
hmz4hsg
Yetkin
Başlıktaki gibi A53 için Custom ROM önerisi olan varsa yazabilir mi? GSI ROM olsa da sıkıntı olmaz.
crDroid port yoksa crDroid A14 GSI öneririm.
Bence kurma derim. Custom ROM'lar, stock ROM'dan daha sorunlu oluyor.
A50 cihazımda A54'ten port edilmiş One UI 5.1 ROM var. Samsung'un yeni teknikleri yüzünden yüz tanıma ve Smart view çalışmıyor. Geri kalan her şey sorunsuz çalışıyor.
Malesef bootloop'a düştü.Şimdi biraz daha detaylı baktım. A536B ve A536E modellerine kuranlar olmuş. Sıkıntı olacağını zannetmiyorum. A54'e bile yükleyen var. Yalnız bazı kullanıcılar çok stabil olmadığından şikayetçiler.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi Tercih Edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-