Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 9
Sorum başlıktaki gibi sizce kaç yıl içinde Custom ROM'lar çıkar A53'e. Device tree desek var eğer çalışan bir device tree ise.
Basit iş ama sadece oturtup uğraşmaları lazım.
Garantisi bitsin öyle yapın. Bir de yedek telefonunuz olsun.Sorum başlıktaki gibi sizce kaç yıl içinde Custom ROM'lar çıkar A53'e. Device Tree desek var eğer çalışan bir Device Tree ise.
Hocam telefonu gsm iletişime yolladığım için zaten bittiGarantisi bitsin öyle yapın. Bir de yedek telefonunuz olsun.
Neyse dediğim yedek bir telefonunuz olsun. Veya dikkatlice yapın.Hocam ekranı gsm iletişime yolladığım için zaten bitti![]()
Hocam yedek telefon olarak grand prime var ama 12 bin lirayı riske atmak istemiyorumNeyse dediğim yedek bir telefonunuz olsun. Veya dikkatlice yapın.
Haklısın. Bir de ben şöyle demek istemiştim. A53 sizin eski telefonunuz. Bir de şu an kullandığınız hızlı, ve kıymetli telefon vardır sandım. Grand Prime'a yapabilirsiniz isterseniz.Hocam yedek telefon olarak grand prime var ama 12 bin lirayı riske atmak istemiyorum![]()
Haklısın. Bir de ben şöyle demek istemiştim. A53 sizin eski telefonunuz. Bir de şu an kullandığınız hızlı, ve kıymetli telefon vardır sandım. Grand Prime'a yapabilirsiniz isterseniz.
Yok hocam daha alamadım pixel 9 Pro'yu 28 Ekim'de alıcağım inşallah.
- Makaleler
- 9
Baktım yarıda bırakmışlar hep.
Bu soruyu sormamın sebebi biliyorsunuz ki Google Pixel 9 Pro aldığımda A53'ü anneme vereceğim sorun şu ki annem Google pixel arayüzü gördüğü gibi aşık oldu ve GSI yüklersem belki telefonu brick edebilir diye bu soruyu sordum.
Yeni konular
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-
-
-