Değiştirme. Bütçen varsa 11'i sat, 13 veya üstü bir şey almaya bile çalışabilirsin. Android hiçbir zaman F/P olmadı, olmayacak da. Çok iyi Android'ler var. O fiyatlara iPhone kullanırsın.
Şeyi de yazsana andoridlerin kamerası 1 sene sonra ölüyor kılcak çizikler oluşuyor. Bu çizikler gözle görülmüyor.
Apple lenste safir kullanıyor ilk günki gibi kalıyor.
Kankam çizik kalan telefonu söyle bakalım neymiş. O model olabilir belki ama senin dediğin tüm Android için geçerli gibi diyorsun. Bak bakalım hangi S23 telefonda bu sorun var?
Değiştirme. Bütçen varsa 11 sat 13 veya üstü bir şey almaya bile çalışabilirsin. Android hiçbir zaman F/P olmadı olmayacakta. Çok iyi Android'ler var. O fiyatlara iPhone kullanırsın.
Böyle popüler kültür kölesi olmaya devam ettikçe biz ilerleyemeyeceğiz. iPhone 11 çıkalı 5 yıl oldu bu sene güncelleme desteği bitiyor. Sen hala gelmiş 11 öneriyorsun. Android'ler F/P olmayacak mı? Haha. İyi güldürdün böyle devam.
Hocam uzun süredir zaten iPhone 11 deyim ancak artık sıkmaya başladı peki 15.000TL bütçe ile iPhone 11'den daha iyi olarak Samsung cihaz alternatifi var mı?
Böyle popüler kültür kölesi olmaya devam ettikçe biz ilerleyemeyeceğiz. iPhone 11 çıkalı 5 yıl oldu bu sene güncelleme desteği bitiyor. Sen hala gelmiş 11 öneriyorsun. Android'ler F/P olmayacak mı? Haha. İyi güldürdün böyle devam.
6s kullanıyorum ? Kim popüler kültür kölesi olmuş acaba. Kullandığım telefon senin dandik, performanssız, androidinden sadece pil olarak geridedir. Android fanboyluğu devam.
Şeyi de yazsana andoridlerin kamerası 1 sene sonra ölüyor kılcak çizikler oluşuyor. Bu çizikler gözle görülmüyor.
Apple lenste safir kullanıyor ilk günki gibi kalıyor.
Androidlerin F/P olmadığı bilgisine bende katılmıyorum. Aksine iPhone'un F/P olmadığını düşünüyorum. Ben iPhone dedim çünkü Apple'ın servislerinin ve IOS'un daha iyi olduğunu düşünüyorum.
A54 fiyatını bence hak etmiyor. Onun yerine A34 daha mantıklı bir seçim gibime geliyor.
(Bunu neye istinaden söylüyorsun diyorsanız da 5 kişiye aldırttım biri de ters bir şey demedi. Hatta birisini 1 hafta boyunca en basit kullanıcı olarak kullandım. Cihaz günü çıkartıyor)