Hocam o kadar çıkamam maksimum bütçe 15.000TL
Detaylar
Kim cevapladı?O zaman A54.
mencolarado
Başarılı
A54 hikaye iPhone 11 al geç. Beğenmezsen satar a54 yine alırsın. android uygulamayı hızlı açıyor ama kasıyor.
Hocam İphone 11 kullanıyorum şu an elimde var ancak kardeşim A54’e yöneldi ben de araştırdım ancak karar veremedim.A54 hikaye iPhone 11 al geç. Beğenmezsen satar a54 yine alırsın. android uygulamayı hızlı açıyor ama kasıyor.
Peki aralarında kaç FPS fark oluyor sorumun nedeni bana FPS'nin yanında ekran da lazım oluyor ayrıca bu ekran mı film izlerken daha iyi olur yoksa A54'ün ekranı mı?
A54 ekranı çok daha iyi. Zaten iphoneların ekranını Samsung yapıyor.Hocam İphone 11 kullanıyorum şu an elimde var ancak kardeşim A54’e yöneldi ben de araştırdım ancak karar veremedim.
Peki aralarında kaç FPS fark oluyor sorumun nedeni bana FPS'nin yanında ekran da lazım oluyor ayrıca bu ekran mı film izlerken daha iyi olur yoksa A54'ün ekranı mı?
mencolarado
Başarılı
A54'ün ekranı daha iyi fakat IP11'den geçmeye değmez. Pişman olacaksın. Samsugun kameraları genel olarka videoalarda drop yiyor.
S23'de böyle bir şey yok. Yani bana olmadı.A54'ün ekranı daha iyi fakat IP11'den geçmeye değmez. Pişman olacaksın. Samsugun kameraları genel olarka videoalarda drop yiyor.
A54 tabii ki ekranı bile tercih etmeye sebep kasma filan yok hala çok iyi bir cihaz.
mencolarado
Başarılı
iPhone 14Pro ile Yan yana aç videoları çek izle. Kendin izle. s23 kamerası evet gayet muazzam akıcı fakat farkı yanyana açınca anladım. Yada arkadaşlarım 14 13 le video çekip sosyal medyaya attığında mesaj atıyordum hangi telefon kamerayla çektin vs diye.