A54 mü iPhone 11 mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 792
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 102
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    a54
6S kullanıyorum? Kim popüler kültür kölesi olmuş acaba. Kullandığım telefon senin dandik, performanssız, androidinden sadece pil olarak geridedir. Android fanboyluğu devam.

Aynen Android fanboylugu. 720p ekrani olan elma logosu var diye o telefonu önermek fanboyluk olmuyor zaten. Performanssiz Android her dediğinde kahkaha atacağım.

İnternette Reels üzerinden edindiğin bilgiler ile boş bilgiler verme. Android cihazların lensleri de kolayca çizilen bir yapıda değil.

İnternetten boş öğrendiğim değil, senin yaşından fazla süre hem Androdi hem iOS kullandım. Gir yaz Google'a safir lense sahip cihazlar diye, resmi site dahil çıkıyor.

Mi9 bile safir kullanıyor. Kendin gibi sanma milleti.

Son düzenleyen: Moderatör:
@792 A54'ün ekranı Super AMOLED ve 1000 nit parlaklığa kadar çıkabiliyor, iPhone 11 ise IPS LCD bir ekran kullanıyor, 600 nit parlaklık. Ayrica ekran çözünürlüğü olarak da A54 daha yüksek. A13 Bionic ise haliyle daha iyi bir yonga, zaten Exynos 1380 orta segmentken A13 üst segment. Kamerada ise A54 henüz 4K 60 FPS video çekemiyor fakat fotoğraf kalitesi olarak üstün. Oyun için birinde ekrandan diğerinde performanstan düşeceksin. Bunları bilerek tercih et. Süper zeka Apple fanlarını da takma.
6s kullanıyorum ? Kim popüler kültür kölesi olmuş acaba. Kullandığım telefon senin dandik, performanssız, androidinden sadece pil olarak geridedir. Android fanboyluğu devam.
Oooovsençokhavalısın, Androiddandikkasıyorya.

Epey.com da karşılaştırma yapabilimişsin.

Redmi Note 12 Pro 5G şu an bende Redmi Note 13 Pro var annemde Redmi Note 12 Pro 5G var 2024 de telefon alacaksan düşünmeden Redmi Note 12 Pro alabilirsin 2 aydır kullanıyorum gayet memnunum telefonumdan ama Redmi Note 12 Pro tam F/P

Safir de safir sanki safir olmayanlar çok çiziliyor. Apple fanboyu olan sensin gelip burada bize sallama. Yaşın kadar cihaz kullandım bi bildiğim var herhalde.

Akşama kadar Reels izleyip burada yanlış bilgi verme. Atarım sana benchmarki kalırsın öyle.
1O Yaşındayken ben de her şeyin rakam olduğunu sanıyordum. Benchmark ne alaka, kamera lensi ne alaka?

Safir de safir sanki safir olmayanlar çok çiziliyor. Apple fanboyu olan sensin gelip burada bize sallama.
Ben kendim Android kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…