Ella Freya

Üstün
Makaleler
1
Geçen Death Stranding 2 çıkmış baya olmuş. Sırf Elle Fanning var diye indirmeyi düşünmüyorum çünkü oyunun ilk dakikalarına baktığımızda bile hoşuma gitmedi. Bu aralar Metro Exodus özlemi çekiyorum ama bir sürü bitirip Ranger Hardcore ustası olduktan sonra sarmıyor. TikTok'tan iki video görüp gaza gelip başlayınca yarım kalıyor. Yeni ve farklı bir şey düşünüyorum pek bilinmedik. RDR 2 bitirmedim hala o aklımda var en son bataklık tarafına doğru bıraktım oyunu. En baştan başlayıp her akşam oynamak lazım bunu. İşten gelip arkadaşlarla CS 2 yada GTA Heist yapmaktan oyun yüzü göremiyorum. Ekran kartını monitörü kökledim ama bu kadar parayı CS oynamak için vermedim.

TLoU 2'de de bayağı ilerlemiştim, o ve RDR 2 hariç önerileri bekliyorum. Bu arada RDR dedim diye çok eski oyun önermeyin.

3 hariç evet 3'den sonra çıkan varsa bilmiyorum :D

Grand Theft Auto 4. Optimizasyon dışında sıkıntısı yok.
Optimizasyonluk problem kalmadı yıl 2025 kartlar çok güçlendi. Ve evet ezbere biliyorum.

Ragnarok için çok iyi diyorlar ama ben PC'ye gelmeden PS4 Fat'den oynarken ilk 3 saatten sonra sıkıldım ve sövmeye başladım. Pro aldım bakalım Ragnarok yerine 1-2-3 önce oynayıp sonra ona geçerim, normal GOW bitirdim çoktan iyiydi ama boş yeri çoktu.

BioShock seriside olabilir. Diğer oyunlardan daha eski ama hikayesi ve evreni sağlamdır.
Doğrudur GTX 960 varken eskiden oynardım onu tekrardan dönmek lazım baştan.

Yakuza 0 ile Kingdom Come Deliverance 2'de iyidir.
Ekledim kafama. KCD 2 baştaki kadınla kızı yeri çok iyiydi ama ilerideki para bulma noktasına gelince sıkılıp bıraktım.

Geçen Death Stranding 2 çıkmış baya olmuş. Sırf Elle Fanning var diye indirmeyi düşünmüyorum çünkü oyunun ilk dakikalarına baktığımızda bile hoşuma gitmedi. Bu aralar Metro Exodus özlemi çekiyorum ama bir sürü bitirip Ranger Hardcore ustası olduktan sonra sarmıyor. TikTok'tan iki video görüp gaza gelip başlayınca yarım kalıyor. Yeni ve farklı bir şey düşünüyorum pek bilinmedik. RDR 2 bitirmedim hala o aklımda var en son bataklık tarafına doğru bıraktım oyunu. En baştan başlayıp her akşam oynamak lazım bunu. İşten gelip arkadaşlarla CS 2 yada GTA Heist yapmaktan oyun yüzü göremiyorum. Ekran kartını monitörü kökledim ama bu kadar parayı CS oynamak için vermedim.

TLoU 2'de de bayağı ilerlemiştim, o ve RDR 2 hariç önerileri bekliyorum. Bu arada RDR dedim diye çok eski oyun önermeyin.
Gow serisi,Dying Light serisi.