Rehber ABAG | Hazır sistem parça kataloğu yayında

@Telefonunu Çıkra,

Eki Görüntüle 276920

Bpab-N bağımsız regülasyon değil. Normal DC-DC var. ATX 3.1 modeli 12VHPWR eklenmiş hali sadece heralde.
Düzenleyeyim... İsmimi stalklama lütfen anime kızı

@Telefonunu Çıkra,

Eki Görüntüle 276920

Bpab-N bağımsız regülasyon değil. Normal DC-DC var. ATX 3.1 modeli 12VHPWR eklenmiş hali sadece heralde.
Biraz yazılarını stalkladım da anladığım şu. Emin olmak için soruyorum. @Yusuf7878

BPAB : Bazen (W'a göre değişiyor sanırım) grup, bazen bağımsız regülasyon.
BPAB N : DC-DC geçti
ATX 3.1 : Sadece kablo değişti, içi aynı muhtemelen.

Son düzenleme:
O BPA serisiydi heralde. Hatta o konuda @Oreki'de vardı. Tam hatırlamıyorum valla. Düz Bpab (GPM-B) serisi çok yüksek ihtimalle dümdüz grup regulayondur. Etiket değerleri o yönde.

O BPA serisiydi heralde. Hatta o konuda @Oreki'de vardı. Tam hatırlamıyorum valla. Düz Bpab serisi çok yüksek ihtimalle dümdüz grup regulayondur.
@Oreki @Andar Han bilginiz var mı?

(Bahane değil)
Biraz da uğraş istiyorum aslında. Boş kaldığımda sapıtan birisiyim, bu tarz bir şeye odaklanmak bana iyi geliyor.
Ama ileride bu tarz farklı şeyler yaparsam kesin değerlendiririm.

@Telefonunu Çıkra, Şimdi aklıma taş düştü. Düz Bpab heralde CWT GPM platformunu kullanıyor. Model kodu GPM-B çünkü. Eğer öyleyse grup regulasyon bir model. GPM'de CWT'nin beş para etmez platformu. Almayın dediğimiz Corsair VS serisinin turuncu etiketi falan aynı platform.

Fotoğraftan teyit ettim şuradaki DM bobin GPM ile aynı. Dış kasa da bu platformu kullanan başka modeller ile aynı. Muhtemelen dediğim gibi GPM.

Etikette zaten CWT yazıyormuş... Neyse GPM olduğu kesinleşti artık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…