DarthGorsoy
Bilgin
X-S10 | XF18-55 | Abana, Aralık 2022.
Sağ olun, yıldızları görünce içime soğuk sular serpildi. Her gece buralarda geziyordum ve hep yıldızlar vardı. Sizin çektiğiniz açıda mı sorun var yoksa kamera da mı diye sorguladım bir. Ama ikisi de değilmiş, hava kapalıymış.Karadeniz Aralık ayında kapalı olan bir yer. Aslında hava kapalı, etrafta da hafiften sis var. Yıldızlı versiyonlarını da paylaştım.
Aynı bölge:
Herkese merhaba arkadaşlar, zamanında fotoğraf çekmeye çok ilgili birisiydim, elimden Sony HX-400V, Fujifilm X-T30 ve Fujifilm X-S10 gibi ürünler geçti. HX400V'yi aldığımda 2021 senesiydi, büyük Karadeniz seli yaşandı; binlerce insan öldü ve kayboldu. Orada tonlarca kare yakaladım. Fotoğraf makinesi kullanmaya başladığım ilk zamanlardı. Sonra büyük sensörlü APS-C bir makineye geçmek istedim, arkadaşımın A6000'inden etkilendim. X-T30 satın aldım ve hep astro çekmek istedim ama çok nadir ışık kirliliğini aşabildim. Sonrasında da IBIS'i olan bir makineye geçmek istedim ve X-S10 satın aldım...
- DarthGorsoy
- aps-c astrofotoğrafçılık astrophotogarphy fujifilm kamera milkyway uzay yıldızlar
- Forum: Fotoğraf Sanatı