ABD cidden Çinli markalarından çok korkuyor. Bir de sözde "özgürlükler ülkesi" olacaklar.

İstediğini engelleyebiliyor. Firmaların gelişimini ve satışını büyük oranda etkiliyebiliyor. Daha önemlisi bunu yaparken çok az sorunla karşılaşıyor. Neredeyse zarar görmüyor. Kimse ses çıkaramıyor zaten. En özgür ülke kendisi.

Fakat satışlar yerin dibini buluyor. Üretene kadar markanın algısı düşecek. Şu an bile bayağı düştü. Kendi mükemmel şekilde üretse bile toparlanması uzun sürecek.

Aslında genel satışı etkilemiyor, Huawei Asya ve orta doğu pazarında geziyordu ve satışları da çok iyi, bu işlemci olayının onları etkileyeceğini sanmıyorum. Ama Avrupa ve Amerika etkilenecektir, Avrupa'yı düzeltmeleri de kolay olur.

Joe Biden'ın kafasına ıslak tuvalet terliği ile vurmak isteyenler kalp atsında sayımızı bilelim.
Islak kakalı peçeteyle vurmak istiyorum ben. Mahvettiler güzelim Huawei’yi. Bu ambargodan önce özellikle 2018 yılları Huawei’nin en elit zamanlarıydı.

Bu nedir? ABD'nin korktugunun bir gostergesidir.

Yani kurduklari duzen hep kalacak mi sandilar? Yusuf yusuf olurlar boyle.

“Yaklaşık üç yıldır mücadele ettiğimiz ABD ambargosu nedeniyle Huawei şirketi olarak 4.000’den fazla devre kartını yeniden tasarladık. Toplamda 13.000’den fazla bileşende değişiklik yaparak ABD yaptırımlarının üstesinden gelmek için çaba sarf ettik.”

Huawei’ye büyük saygılar.