Çin var bir tek o yüzden ABD önümüzdeki yıllarda asır boyu rakip gördüğü baş düşmanı Rusya'yı 2.sıraya alabilir. Çin aslında sadece ABD değil Rusya için de tehdit yapay zekada korkunç ilerlediler. Bence ABD eğer İran'a saldırırsa ve işgal ederse Çin tehditine karşı özel üs yapabilir o topraklarda. Tabii umarım olmaz böyle bir şey.
Halk ayaklanır Suriye'lilerin geldiği zaman kaç yıl geçmiş o ilk yılları gören insanların Allah bilir kaçı şu an kabirde. Z kuşağı kolay ikna olmaz asıl burada iç savaş çıkar o yüzden toplu göç fikrimce olmaz olursa da Suriye'lilerde olması gereken gibi sınırda özel barınma kampları kurulur o şekilde yoksa halk bu saatten sonra 2.bir göç dalgasını hem kabul etmez hem de istemez hareket başlatır. Şii olayı biraz derin mutlaka etkisi olur bizim ülkenin inancına çok uyumlu değil o da bir etmen olabilir. Bunu nasıl anlatabilirim sana mesela bizde dini inancım yok dediklerinde bir şey diyen çok olmuyor ama başka bir dine inanıyorum dendiğinde taşa tutuyorlar.
Sen bilgisayar toplama, oyun oynama konularına yaz Efe'cim

buralara büyüyünce gel. Ufağa saygısızlık olmasın diye yaptığın terbiyesizliği de mazur görüyorum.
Pasaportumuz zaten çok değersizleşti eğer öyle bir şey olursa İran'lılara da Suriye'lilere olduğu gibi pasaport çıkarılırsa artık Suriye bile vize ister yakında.
Zamlara vergi de gelebilir
Sağını solunu her yerini sardılar benim korkum baktı ülke elden gidiyor nükleerler çıkarsa piyasaya hoş geldin 3.Dünya Savaşı.