5707

Başarılı
Makaleler
4
Trump Epstein ile tehdit edildi diyen de var paraya direnemedi de.

Savaş karşıtı paylaşımlar görüyorum. ABD savaşa girecek bu kesin gibi. Asker gönderir mi? F35 vs pilotları dışında gerekir mi? ABD'nin civar üslerde bir ordusu var kıtadan getireceğini de sanmıyorum. Uçak gemilerini getirdi Pasifik'ten.
Naim Babüroğlu Amerika'nın stok sıkıntı yaşadığını dile getirmişti.

Trump Epstein ile tehdit edildi diyen de var paraya direnemedi de.

Savaş karşıtı paylaşımlar görüyorum. ABD savaşa girecek bu kesin gibi. Asker gönderir mi? F35 vs pilotları dışında gerekir mi? ABD'nin civar üslerde bir ordusu var kıtadan getireceğini de sanmıyorum. Uçak gemilerini getirdi Pasifik'ten.
Naim Babüroğlu Amerika'nın stok sıkıntı yaşadığını dile getirmişti.

Hiç gireceğini sanmam. Zaten girmez de. Girerse bile boşuna kendi askerini göndermez.

ABD'nin savaşa girmesi için uzak doğudan asker çekmesi gerekebilir. Bu durumda BM kararlarına göre zaten Çin toprağı olan Tayvan'a Çinlilerin askerlerini çıkarmasına fiili olarak engel kalmaz. ABD bunu göze alamaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
ABD direkt kendi askerinin ölmesini göze almaz. Ekipman desteği sağlar. Zaten iranın kağıttan kaplan olduğunu bilmeyen kalmadı. Adamların yeni genelkurmay başkanını daha koltuğa bile oturmadan öldürdüler. Üst düzey komutanının evine roket attılar yan komşusunun lambası bile sallanmadı.

ABD kendi çıkarını ve halkını gözetmek için bir yerden sonra yahudi lobisini karşısına almak zorunda kalacak benden söylemesi yoksa Çin karşısında ekonomik olarak daha da geriye düşer.

ABD savaşa girecek bu kesin gibi.

ABD bu savaşa giremez, Çin var kapı gibi arkada.

Ayrıca halk köpürür arkadaşlar öyle kolay değil şu an ABD halkı iç savaşın eşiğine hiç olmadığı kadar yakın. Hobi olarak asker indiriyor herif her eylemde sokağa öyle kafayı yediler yani. Dolar zaten IP üstünde yürüyor ve tek bekleyen felakette bu değil yani. Kendi içinde de müthiş sorunlar yaşıyor şu an ABD. Yani en son isteyecekleri şey kendi askerlerini zaten protestoların hedefinde olan İsrail'e gönderip öldürtmek olur.

Üstelik fiziksel olarak asker göndermenin pek de önemi kalmadı. Yüz dolarlık drone'ların üstüne küçük bomba yerleştiriyorsun beş koca sene eğitim verdiğin adamı paramparça ediyor ve halihazırda ABD'nin zaten onlarca askeri üssü var İran'ın yanında.

İçi dışı ağzına kadar MOSSAD dolu İran'da zaten savaşı uzatmayacak, savaşı İsrail çoktan kazandı bile.

Ayrıca Cem Gürdeniz'in açıklamaları da nokta atışı. Şuan ABD hem ekonomi, hem sosyolojik olarak hiçbir savaşa hazır değil. Zaten halihazırda savaşı bu şekilde sürdürmek istese iki ülke de yıpratma savaşını sürdürür. Zaten İsrail deli gibi Amerikan sevkiyatı alıyor şuan, sınırsız kaynak gibi aralarında ki ilişki. Ama halk bunları istemiyor. Bu bombalamanın devam ettiği her saniye Binyamin Netanyahu için büyük sorun oluyor çünkü zaten sevilmediği halk tarafından daha da sevilmemeye başladı, sonu olacak.

ABD en fazla süpersonik füze ile vurur. Ama ne varsa köprü yol havaalanı devlet daireleri askeri üsler. Zaten yakınlarda uçak gemisi vardır. Direk uçak gemisinden altyapıyı vursa İran 30 yıl daha geriye gider.

Trump epstein ile tehdit edildi diyen de var paraya direnemedi de.

Naim babüroğlu Amerika'nın stok sıkıntı yaşadığını dile getirmişti.

ABD asker göndermez ekipman gönderir.

ABD'nin savaşa girmesi için uzak doğudan asker çekmesi gerekebilir. Bu durumda BM kararlarına göre zaten Çin toprağı olan Tayvan'a Çinlilerin askerlerini çıkarmasına fiili olarak engel kalmaz. ABD bunu göze alamaz.
Trump tehdit altında sıkıntı bu

ABD direkt kendi askerinin ölmesini göze almaz. Ekipman desteği sağlar. Zaten İran'ın kağıttan kaplan olduğunu bilmeyen kalmadı. Adamların yeni genelkurmay başkanını daha koltuğa bile oturmadan öldürdüler. Üst düzey komutanının evine roket attılar yan komşusunun lambası bile sallanmadı.

İran HSS olarak çok güçsüz istihbaratı kötü ama saldırıda iyi bence. İsrail İran'ın gücünü tehdit gördüğü için yardım istedi. İran'ın neden sınırından uzat tutmaya çalıştığı belli oldu savunması kötü.

İran HSS olarak çok güçsüz istihbaratı kötü ama saldırıda iyi bence. İsrail İran'ın gücünü tehdit gördüğü için yardım istedi. İran'ın neden sınırından uzat tutmaya çalıştığı belli oldu savunması kötü.
Saldırıda da iyi değil. Tel Aviv de 2 beton bina yıktı sadece o kadar. Adamlar yıllardır İran'ın komuta kademesini temizledi, bilim insanlarını öldürdü. Bugün Trump açıklama yapmış hamaneyin nerde saklandığını biliyoruz şimdilik oldurmeyecegiz demiş. Düşün yani İran'ın her tarafını İsrail ajanları sarmış. İsteseler bugün indirecekler.