- Makaleler
- 1
Sözde özgürlük ülkesi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yazmışsa bile bu ifade özgürlüğüdür neresinde haklılar?Onlar hamas yazmış doğruysa eğer. Filistin normal ama hamas nedir? Öyleyse haklılar bence. Sen oraya okumaya gidiyorsun. Başka işler yapmaya değil.
Yazmışsa bile bu ifade özgürlüğüdür neresinde haklılar?
İsrail terör devleti onları destekleyince neden aynı muamele gösterilmiyor ABD'deTeror orgutu propagandasi yapmis oluyorsun, nesi ifade ozgurlugu.
İsrail terör devleti onları destekleyince neden aynı muamele gösterilmiyor ABD'de? O özgürlükse bu da özgürlüktür.
Hocam Türkiye ile ABD bir değil ki.Hocam adamlar hamasi teror orgutu olarak goruyor israili degil.
Savundugun sey, Turkiyeye gelip pkk destekleyip ulkeden deport yiyince neden deport yedim demekle ayni sey.
"Özgürlükler Ülkesi"nin amacı da bu değil mi zaten. Senin terör örgütü olarak gördüğünü başkası görmeyebilir. Hamas'ı savunmuyorum. Kadın da protesto hakkını kullanmış. Yaptıklarının savunulur tarafı yok.Hocam adamlar hamasi teror orgutu olarak goruyor israili degil.
"Özgürlükler Ülkesi"nin amacı da bu değil mi zaten. Senin terör örgütü olarak gördüğünü başkası görmeyebilir. Hamas'ı savunmuyorum. Kadın da protesto hakkını kullanmış. Yaptıklarının savunulur tarafı yok.