İyi yapmışlar. Bir devlet bir örgütü kendi emniyet kayıtlarında terör örgütü olarak nitelendirmiş ise propagandasını yapamazsınız. Fena boş yapılmış yanıtlarda bu başörtülü kardeşimiz müslüman ülke Türkiye'de yazsın istediği yazıları. Türkiye emniyet kayıtlarında terör örgütü değil. Burada suç olmaz.

İyi yapmışlar. Bir devlet bir örgütü kendi emniyet kayıtlarında terör örgütü olarak nitelendirmiş ise propagandasını yapamazsınız. Fena boş yapılmış yanıtlarda bu başörtülü kardeşimiz Müslüman ülke Türkiye'de yazsın istediği yazıları. Türkiye emniyet kayıtlarında terör örgütü değil. Burada suç olmaz.

Adamlarda kanun işlediği için bazılarına tuhaf gelebiliyor. Öğrencisin oraya gelmişsin öyle kal. Acayip denetleme yapılıyor.

Adamlarda kanun işlediği için bazılarına tuhaf gelebiliyor. Öğrencisin oraya gelmişsin öyle kal. Acayip denetleme yapılıyor.
Onların ''Başörtülü bacılarımız böyle zulüm gördü'' deyip prim yapmaları lazım. Başka türlü kanunların işlemesi işlerine gelmiyor. Kanunun mülkiliği nedir desen bilemez. Bana geliyor hukukçu kesiliyor bir de.

Onların "başörtülü bacılarımız böyle zulüm gördü" deyip prim yapmaları lazım. Başka türlü kanunların işlemesi işlerine gelmiyor. Kanunun mülkiliği nedir desen bilemez. Bana geliyor hukukçu kesiliyor bir de.

Zaten ülke bunlar yüzünden bu halde değil midir? Ciasal İslam.

"Özgürlükler ülkesi"nin amacı da bu değil mi zaten. Senin terör örgütü olarak gördüğünü başkası görmeyebilir. Hamas'ı savunmuyorum. Kadın da protesto hakkını kullanmış. Yaptıklarının savunulur tarafı yok.

Özgürlükler ülkesi diye düşman olarak gördükleri bir örgütün desteğini yapanları da salacak değiller.

ABD'de Hamas destekçisi mesaj yazmak sıkıntılı bir durum. Tutuklama yapılmasının nedeni ABD yasalarınca mantıklı.
Fakat yorumlardaki tayfanın "okumaya gidiyorsan başka şeylerle uğraşma" demesi ucundan bağırttı. İnsanlar kendilerinde çok kolay bir şekilde narsistik yargılayıcılığı görebiliyorlar ve kontrol davranışında bulunabiliyorlar. Normalde yapmayacakları bu tarz fiiliyatları toplumsal kabule uyduğu zaman nasıl rahat bir şekilde yapılabildiği belli oluyor -bu konu özelinde de.

Vallaha şu filistin meselesinde iki tarafı da haklı bulmuyorum fakat Abd'de nazi örgütler bile var. Hamasa mı bir şey diyecekler Allah aşkına.