"Özgürlükler Ülkesi"nin amacı da bu değil mi zaten. Senin terör örgütü olarak gördüğünü başkası görmeyebilir. Hamas'ı savunmuyorum. Kadın da protesto hakkını kullanmış. Yaptıklarının savunulur tarafı yok.
Her ulkenin Teror tanimi degisir. Türkiye'de terorist PKK'dir amerkia da hamasdir. Eger gittigin ulkede buna hassasiyet gosteremiyorsan pasalar gibi deportunu yer geri donersin, aglayip zirlamaya da hakkin olmaz.
"Özgürlükler Ülkesi"nin amacı da bu değil mi zaten. Senin terör örgütü olarak gördüğünü başkası görmeyebilir. Hamas'ı savunmuyorum. Kadın da protesto hakkını kullanmış. Yaptıklarının savunulur tarafı yok.
‘Başkasına göre terör örgütü değil' demek, suç teşkil eden bir yapının eylemlerini meşrulaştırma çabasıdır. İsrail tamamen suçsuz demiyorum, ancak orası ABD ve İsrail müttefikidir. ABD gibi bir ülkede Hamas'a sempati göstermek bile sınır dışı edilme sebebi sayılabiliyor. Protesto hakkı elbette vardır ama bu hakkın sınırı nefret söylemi ve terör propagandasıdır. O kadının yaptığı eylem, ifade özgürlüğü kapsamında değil, doğrudan ceza yasalarının konusudur. Zaten bu yuzden deport edildi