Ulaştırma bakanı abdulkadir uraloğlu:

(5G teknolojisi hakkında)
“Fazla hız isteyen onun maliyetine, külfetine elbette katlanacak.”

Bu adamı alacaksın, koyacaksın bir yere, neyse gerisi gelirse sıkıntıya gireceğiz :D

Neden? Neden Japonya, Amerika gibi gelişmiş ülkeler ne yüksek hızı alırken fiyat sabit kalırken bizde en ufak yükseltmede fiyat %150 gibi artışlar geliyor? Sizin en ufak mantığınız yok mu? Maliyet? Yeterince kar etmiyorlar mı acaba 🤣🤣

Sabahın 7'sinde yine sinirlerim bozuldu tövbd yarabbim ya.

Ulaştırma bakanı abdulkadir uraloğlu:

🤡

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu:

Eski nesil rahmetli olmadıkça bu ülkeden hiçbir şey olmaz bu arada, ona da bizim ömrümüz yeter mi bilmiyorum.

Buna uzun bir eleştiri ve serzeniş yazısı yazmanın hiçbir anlamı yok, karşıdaki söyleyeceğiniz her şeyin farkında zaten.

Ulan... Zaten güya "bizi kıskanıyorlar" dediğiniz ülkelerden fersah fersah geç kaldınız, bir de maliyetine katlanacaksınız diyorsunuz.
Sanki dünyada ilk bize geliyor da o yüzden maliyetli olacakmış gibi. Zaten neyi doğru yapıyorsunuz ki, hiç şaşırmıyorum bu saçmalıklara.

Diğer ülkelerde kendi vatandaşlarına minimum internet hızını 100 Mbps yapanlar bile varken şu açıklama epey trajikomik.

Fazla hız isteyen maliyetine katlanacaksa verdiğiniz hızı alamayan kullanıcılara da seriden para iadesi başlatın. Malum İstanbul'un göbeğinde bile internet adam gibi çekmiyor.

Biz adamı vatandaşa yardımcı olur kafasında düşünmüştük meğer adamın kafası mahalle esnafı tipindeymiş.

İhalede o kadar para ödendi, kimden çıkacaktı bu para? Tabii ki vatandaştan. İnadına 5G kullanmayız fiyatları uçurursalar. Bunun olacağı belliydi, bari aleni şekilde açıklama yapmayın.

Bu AKP mantalitesinin neresinden tutarsan elinde kalıyor. Bu açıklama tam bir fiyaskodur.

Gençlere üzülüyorum sadece. Bizler unumuzu eledik, eleğimizi astık.