Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alex Mason

Yetkin
Merhaba bu siteden lisansı bitmiş oyunları indirebiliyoruz. Yani korsan değil. Mesela Silent Hill 2, Manhunt 2 vs.
mesela bu siteden Silent Hill 2 indirsem ve oynasam bilgisayarıma virüs falan bulaşır mı yani site güvenilir mi?
Site oyunları korsan olarak indirtmiyor. Lisansı biten oyunlar yani steamde vs. olmayan oyunlarmış.
Oyunlar eski oyunlar.

1707845887027.webp

Tanımını tam anlatamadım. Umarım görsel yardımcı olur.

İçinden DirectX 9 kurulumu çıkıyor bende orijinal Warband olduğu için zaten kuruluydu.
DirectX9 Kurulumunu indirsem. Mesela fortnite oynayacağım zaman tekrar dx12 mi indirmem gerekecek?

DirectX9 Kurulumunu indirsem. Mesela fortnite oynayacağım zaman tekrar dx12 mi indirmem gerekecek?
Yani indirdiğimde dx12 silinip yerine dx9 mu geçecek yoksa ekstradan dx9 mu eklencek

DirectX9 Kurulumunu indirsem. Mesela Fortnite oynayacağım zaman tekrar DX12 mi indirmem gerekecek?

Yani indirdiğimde DX12 silinip yerine DX9 mu geçecek yoksa ekstradan DX9 mu eklencek

Yok bana kurulumda zaten yüklü dedi ve son ekranına attı. Yani tekrar indirmeyecek.

Yok bana kurulumda zaten yüklü dedi ve son ekranına attı. Yani tekrar indirmeyecek.

Direct X 9'a geçmeyecek bu oyun açılmak için DirectX 9'a ihtiyaç duyuyor o yüzden indiriliyor.

DirectX9 Kurulumunu indirsem. Mesela Fortnite oynayacağım zaman tekrar DX12 mi indirmem gerekecek?

Yani indirdiğimde DX12 silinip yerine DX9 mu geçecek yoksa ekstradan DX9 mu eklencek

Yani 9 10 11 12 istediğinizi indirin onlar içeride ihtiyaç olana kadar oturacak ihtiyaç halinde kullanılacak.

Direct X 9'a geçmeyecek bu oyun açılmak için DirectX 9'a ihtiyaç duyuyor o yüzden indiriliyor.

Yani 9 10 11 12 istediğinizi indirin onlar içeride ihtiyaç olana kadar oturacak ihtiyaç halinde kullanılacak.
1707852411607.webp

Rahatsız ediyorum kusuruma bakmayın. Fakat bir türlü oyunu açamıyorum. DX de yükledim. Play game tıklayınca yukarıdaki Görseldeki gibi hata alıyorum. Bunun çözümü nedir siz nasıl yaptınız?
1707852512845.webp

1707852411607.webp

Rahatsız ediyorum kusuruma bakmayın. Fakat bir türlü oyunu açamıyorum. DX de yükledim. Play game tıklayınca yukarıdaki Görseldeki gibi hata alıyorum. Bunun çözümü nedir siz nasıl yaptınız?
1707852512845.webp
AutoRun'dan başlattım oyunu

Hocam sizi umursamıyormuş gibi oldu ama ben bu oyuna aşırı takıldım ve ayrı bir konu açtım.

Son düzenleme: