Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alex Mason

Yetkin
Merhaba bu siteden lisansı bitmiş oyunları indirebiliyoruz. Yani korsan değil. Mesela Silent Hill 2, Manhunt 2 vs.
mesela bu siteden Silent Hill 2 indirsem ve oynasam bilgisayarıma virüs falan bulaşır mı yani site güvenilir mi?
Site oyunları korsan olarak indirtmiyor. Lisansı biten oyunlar yani steamde vs. olmayan oyunlarmış.
Oyunlar eski oyunlar.

1707845887027.webp

Tanımını tam anlatamadım. Umarım görsel yardımcı olur.

Merhaba bu siteden lisansı bitmiş oyunları indirebiliyoruz. Yani korsan değil. Mesela Silent Hill 2, Manhunt 2 vs.
mesela bu siteden Silent Hill 2 indirsem ve oynasam bilgisayarıma virüs falan bulaşır mı yani site güvenilir mi?
Site oyunları korsan olarak indirtmiyor. Lisansı biten oyunlar yani steamde vs. olmayan oyunlarmış.
Oyunlar eski oyunlar.

Eki Görüntüle 18553

Silent Hill 2 yüklesem sarar mı hocam?

Oyunlar eski oyunlar.

Eki Görüntüle 18553

Army Ranger mogadishu da var:).

Arkadaşlar indirdim Kaspersky uyarı vermedi admin bir cennet varsa harbiden şu an cennetliksin oyunu indirmek için virüs bile yemiştim ve şu an kuruldu:).

İndirdim içinden 3 tane ISO dosyası çıktı nasıl kuracağım?

ISO'ya çift tıkla. Açılan yerde altta setup var ona da çift tıkla bekle kuruluyor.

İndirdim içinden 3 tane ISO dosyası çıktı nasıl kuracağım?

Yeni bir klasör oluştur hepsini ona kur.