emilbreivik 39

Başarılı
Türk Telekom altyapısında TurkNet kullanıyordum ama az önce TurkNet GigaFiber'e geçiş için randevu oluşturdum.
Türk Telekom kullandığım zaman bana modem, ONT cihazı ve CAT 5E kablo verildi de bunları tam olarak nereye vermem gerekiyor ve sadece onların verdiklerini kutu içinde versem yeterli olur mu? Herhangi bir form falan dolduruyor muyuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom bayisine teslim ediyoruz, daha bugün dayımın adres değişikliği sonrası eski modemi geri verdik kutusunda. Sadece bir imza aldılar.

Türksat kullanirken bayiye teslim etmistim.
Türk Telekom bayisine teslim ediyoruz, daha bugün dayımın adres değişikliği sonrası eski modemi geri verdik kutusunda. Sadece bir imza aldılar.

Gelen TürkNet ekibi eski cihazları kendilerinin alacaklarını söylediler ve aldılar. Bir de bir kağıt imzalatıp bana verdiler. Kağıdın üstünde işte bu benden aldıkları cihazların modelleri, isimleri, kuruluma gelen kişilerin isim soyisimleri gibi şeyler yazıyor.

Bana göre olması gereken de yeni modemi takmaya gelen ekibin eskisini alması. Ama nedense dayıma gelenlerin işgüzarlığı da olabilir.