Video başlığında söylenilen şeyi diyorum, bu işin gerçekten b*ku çıktı. Hepsiburada bile geçen yazın başlarında beni otomatik premium abonesi yaptı da çıkmak için telefonla görüşmek zorunda kaldım. Sadece 3 yere aboneyim.
Youtube Premium kullanıyorum, hem reklamsız oluyor hem ekran kapalı kullanabiliyorum hem de Youtube Music uygulamasını çok aktif kullanıyorum. 58 TL vermeye değer görüyorum.
F1 TV Pro için ödeme yapıyorum, o biraz kazık. Aylık 6.25 euro civarında bir şeye denk geliyor. Futbolu artık takip etmediğim için BeIN ile işim yok, sadece F1 olunca daha uyguna geliyor.
Amazon Prime var o da aylık 39 TL, çerez parası bile değil diye aldım. Prime Video ve Prime Gaming ile birlikte düşününce ucuz.
Bunlar dışında Netflix, HBO, Disney, Exxen, BluTV, Spotify, BeIN, PS Plus, Adobe ve Microsoft yazılımları gibi diğerlerinden uzak duruyorum. Hepsine abone olmak zorunda bırakılmak canımı sıkıyor, iyice sömürü haline geliyor. Kız kardeşimin Netflix, Disney ve HBO abonelikleri var onlar bana da yetiyor.