Physic

Üstün
Makaleler
26
Yer
Bartın, Türkiye
Bugün bir şey fark ettim. YouTube üzerinde artık bir kanala abone olduğumda abonelikten çık butonu kayboluyor. Neden böyle bir şey yaptılar anlamadım ancak abonelikten çıkmak iyice zorlaştırılmış. Kolay erişilebilir yerlerde artık bu buton görünmüyor.
Bazı kısımlardan görseller:

1712333220071.webp

1712333232387.webp

1712333244048.webp

YouTube bazı özellikleri sınırlı sayıda kullanıcıya rastgele açıp kapatıyor, bu şekilde geri bildirim alıyorlar sanırım. Bende de uzun bir süre sinematik ışıklandırma özelliği yoktu aylar sonra geri geldi. Kendi hesabımdan çıkıp başka hesaba girersem sinematik ışıklandırma aktif oluyordu vb. bu gibi olayları var. Şu yeni arayüze geçtiklerinden beri böyle bir yöntem uyguluyorlar.

Şu anda sinematik ışıklandırma olsa da şu şekil diğer seçeneklerin ikonları eksik örneğin, hesaptan çıktığımda bunlarda geri geliyor, tarayıcı değiştirmek sizin durumda olduğu gibi bende de etki etmedi. Yani YouTube sizi belli bir grubun içerisine sokmuş ve bazı özellikleri test ediyor böylece, ben ne kadar geri bildirim göndersem çeşitli yollarla ulaşmayı denesem dahi olmadı illa onlar düzeltecek. YouTube reklam engelleme olayı da bilindiği gibi herkese aktif olmadan aylar önce bir grup kişi üstünde deneniyordu yine ve o şekilde ortaya çıkmıştı.

1712334061146.webp