Abra A5 v16.6 BIOS destek

lanche

Gelişen
Selam, internette gezinirken bilgisayarımın BIOS dosyasının modlanmış(özellikleri aktif edlmiş) halini buldum ve yükledim. BIOS'u kurcalarken CPU overclock voltaj değerlerini kurcaladığımı ve override voltajı 2 yaptığımı hatırlıyorum küsurat kabul etmiyordu. Ayarı kaydettikten sonra bir daha açılmadı, İşlemci yaşıyor mudur?..(BIOS pili çıkardım, sabaha kadar enerjisiz bekledi, tuş kombinasyonları vs.) Hepsi denendi. Son bir umut eprom alıp BIOS yazmayı düşünüyorum gerek var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcinin yaşadığını zannetmiyorum. Başka arkadaşlar da düşüncelerini paylaşsın öyle düşünün.

BIOS ayarı kaydettikten sonra hiç açılmadı, fan klavye ışığı vs. çalışıyor, görüntü 0 belki bir şey olmamıştır diye düşünüyorum tabii uzman değilim bu konularda, BIOS hata vermiş olamaz mı?

Hard brick olmustur. Zaten kis mevsimindeyiz bilgisayari super soguk bir ortamda bir sure beklet(aman diyeyim buzdolabi degil) acmaya calis eger voltaji cok dusurmussen muhtemelen soguyunca acilabilir. Sonra yaptigin ayari eski haline cevir. Acilmazsa bir spı programlayici bulup bir de BIOS yedegi, flashlamaktan baska yapabilecegin bir şey yok muhtemelen.

voltajı yükselttim, düşürmüş olsaydım çoktan açmış olurdum muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…