Bütçe
0
Neden vermiyorlar ki?
Hayatta almam böyle bir markayı.

Sebebini bilmiyorum ticketi 2 gün arayla attım darladığımı falan düşünüp vermiyorlar herhalde.

İstersen seri nosunu almaya çalıştığın siteyi yaz ben alayım senin için. Bilgileri buraya yaz çok salakça bu kadar yeni PC'yi 2. plana atmaları.

Hocam onlardan istemekle pek verecek gibi durmuyorlar Monster'in kendi e postasına yazmıştım ve hesabımı girip yazmıştım ben aynı laptopu kullanan BIOS güncel olanı dumplamış veya güncel olanı almış olan varsa belki atar diye yazmıştım ama çok spesifik bir model olduğundan belli ki kullanan yok yapacak bir şey yok gibi.

Sebebini bilmiyorum ticketi 2 gün arayla attım darladığımı falan düşünüp vermiyorlar herhalde.

Hocam onlardan istemekle pek verecek gibi durmuyorlar Monster'in kendi e postasına yazmıştım ve hesabımı girip yazmıştım ben aynı laptopu kullanan BIOS güncel olanı dumplamış veya güncel olanı almış olan varsa belki atar diye yazmıştım ama çok spesifik bir model olduğundan belli ki kullanan yok yapacak bir şey yok gibi.

Kendi hesabımdan gireceğim arkadaşımında Monster Abra A7'si var ona da ben almıştım kendisi pek anlamıyordu hemen sabah vermişlerdi verirsen bir denerim şansımı senin hesabı bloklamışlardır belki de.

Kendi hesabımdan gireceğim arkadaşımında Monster Abra A7'si var ona da ben almıştım kendisi pek anlamıyordu hemen sabah vermişlerdi verirsen bir denerim şansımı senin hesabı bloklamışlardır belki de.

Buyur hocam attım büyük ihtimal block yedim öyle hakaret falan de etmedim büyük ihtimal uğraşmak istemediler bozarsam ömür boyu tamirden dolayı yapmaları gerekecek uğraşmak istemediler ama zaten bozacak olsam baştan bu işlere girmem size verirler umarım.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2026-02-21 at 01.48.50.webp
    WhatsApp Image 2026-02-21 at 01.48.50.webp
    281,8 KB · Görüntüleme: 76
Buyur hocam attım büyük ihtimal block yedim öyle hakaret falan de etmedim büyük ihtimal uğraşmak istemediler bozarsam ömür boyu tamirden dolayı yapmaları gerekecek uğraşmak istemediler ama zaten bozacak olsam baştan bu işlere girmem size verirler umarım.

Yalnız hocam bu değil BIOS da ana sayfada yazanı çekip at net olarak bunun gibi.

Dosya Ekleri

• bios.webp
    bios.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 65

Bana burada istenenleri at yani.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (173).webp
    Ekran Görüntüsü (173).webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 67

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2026-02-21 at 02.00.23.webp
    WhatsApp Image 2026-02-21 at 02.00.23.webp
    533,6 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleyen: Moderatör:
Model bilgisi Monster link attım orada yazıyor hocam zaten seri numarası da o laptop arka kapaktaki seri no galiba yine de yazayım ama:
Model bilgisi Monster Abra A5 v21. 4
BIOS versiyon numarası: 1.07.01tfb3

Gönderdim gelir 1-2 güne ya da hafta başı.

Gönderdim gelir 1-2 güne ya da hafta başı.

https://drive.google.com/file/d/1f7Y_L4RZBT4LcQmTvRK3avt1-PnF7rRj/view?usp=sharing dosyayı gönderdiler indir güncelle.

https://drive.google.com/file/d/1f7Y_L4RZBT4LcQmTvRK3avt1-PnF7rRj/view?usp=sharing dosyayı gönderdiler indir güncelle.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (174).webp
    Ekran Görüntüsü (174).webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim hocam benim için uğraştığınız vallahi o kadar ama aynı sürüm galiba bu anakart modeli icin tek BIOS Update dosyası var oda aynı sürüm gibi.

Çok teşekkür ederim hocam benim için uğraştığınız vallahi o kadar ama aynı sürüm galiba bu anakart modeli icin tek BIOS Update dosyası var oda aynı sürüm gibi.

Demek ki daha günceli yok en günceli sendeki sürüm zaten istediğinde en son sürümü veriyorlar o da sende var.
Sonuçta böyle oluyor yani güncel sürüm istemek için ayrı siteleri var.