• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Abur cubur sıklıkla yer misiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Silverback Gorilla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 911

Abur çuburu sıklıkla yer misiniz?

• Hayır yemem, zararlı ve gereksiz buluyorum.

Oy: 7 10,9%
  • Onun yerine kuruyemiş vb. yerim.

Oy: 8 12,5%
  • Çok severim neredeyse her gün yerim.

Oy: 19 29,7%
  • Ne varsa o!

Oy: 30 46,9%

• Oy verenlerin toplamı
    64
Çikolata ve kraker tarzı şeyleri yerim onun dışında ayda bir kez falan cips yiyorum. Aşırı bağımlısı değilim.

Çok severim ama çok yemem. Cipse bayılırım ama 2 ayda bir falan yerim.

Eve ne alıyorlarsa onu yiyorum. Eskiden 1 liraya hatta 50 kuruşa bisküvi alıyorduk şu an eve saçma sapan gofretler falan alıyorlar idare ediyoruz bir şekilde. Eti Crunch en sevdiğim.

Annem babam sağ olsun çok nadir yiyorum Zararlı diye eve almıyorlar, sanki ailecek spor hocasıyız bu gidişle ben kendim alacağım valla her hafta.

2-3 güne bir yiyorum. Canım cips çekincede şundan alıyorum. Özellikle ballı olanı çok güzel oluyor. Burada 150 gramı 30₺. Bir de daha sağlıklı.

Evet, sıklıkla yerim. Her ay bunun için bir bütçe ayırırım ve ay boyunca stoklarımı yenilerim.

Ortaokulun kantininde param bitene kadar her teneffüs gerekirse alırdım. Bir ara haftanın belirli bir günü sırf cips gömerdim. Şimdi o eski halimden hiçbir eser kalmadı desem yeridir herhalde. Artık çikolatayla kraker yetiyor çoğu zaman abur cubur açısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…