Nadir yerim, gerek yok. Daha çok içecek içerim.Selam, abur cuburu sıklıkla yer misiniz? Ben çok yemem. Ama içindeki şeyler zaten neredeyse her üründe var.
Detaylar
Kim cevapladı?BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Sevdiğim abur cubur ile film/dizi beraberinde varsa anında tüketiyorum. Yoksa sık sık yapmıyorum.
Elma ısıran
Üstün
İçindeki şeyler zaten her üründe var diyerek işin içinden sıyrılamazsın.
Çok güldüm buna.
Arada sırada tüketmek lazım, birazcık eğlence ve lezzet için ama fazlası çok zarar.
Arada sırada tüketmek lazım, birazcık eğlence ve lezzet için ama fazlası çok zarar.
Ali De Niro
Üstün
Eskiden günde en az 3-4 tane ambalajlı ürün tüketirdim fakat özellikle pandemi döneminin başlarındayken fazla kilo almaya başlamam sebebi ile kestiğim alışkanlıklarımdan ilki ambalajlı ürün tüketimi oldu. Yüksek kalorili ve sadece yağlı besinler olmalarından ötürü yıllardır abur cubur tüketmiyorum. Ambalajlı ürün olarak sadece dondurma yiyorum denilebilir. Yediğim dondurmalar da genellikle kalorisi düşük olanlar oluyor.
Ek olarak da şunu belirtmek istiyorum, fazla ve hızlı kilo amaya başladığım pandemi döneminin başlarında yüzüm sivilcelerle dolmaya başlamıştı. Ambalajlı ürünleri ve fast food'u hayatımdan çıkarttığımdan beri bir kez olsun sivilce çıkmadı. Ergenlik döneminde olmamanıza rağmen sivilce problemi yaşıyorsanız bu besinleri hayatınızdan çıkartmanızda fayda var.
Ek olarak da şunu belirtmek istiyorum, fazla ve hızlı kilo amaya başladığım pandemi döneminin başlarında yüzüm sivilcelerle dolmaya başlamıştı. Ambalajlı ürünleri ve fast food'u hayatımdan çıkarttığımdan beri bir kez olsun sivilce çıkmadı. Ergenlik döneminde olmamanıza rağmen sivilce problemi yaşıyorsanız bu besinleri hayatınızdan çıkartmanızda fayda var.
Her üründe yok ayrıca onu belirtmek lazımİçindeki şeyler zaten her üründe var diyerek işin içinden sıyrılamazsın.Çok güldüm buna.
Yeni konular
-
-
-
-
Ev ve Yaşam Sofra ve mutfak ürünlerinde 1.500 TL'ye 500 TL indirim
- Fırsat Ekibi
-
-
-
Elektronik Lenovo LOQ 17IRX10 | i5-13450HX & RTX 5050 | 43.000 TL
- mortem.dll