Syntax
Üstün
Tatları değişse yine tamam diyeceğim de yetmedi hem gramajları düştü hem de yapaylık arttı.
Tam tersi bana göre. Tat değişmesin gramaj azalsın. Hiçbir şeyin tadı kalmadı.
Tatları değişse yine tamam diyeceğim de yetmedi hem gramajları düştü hem de yapaylık arttı.
Torku en azından pancar şekeri, normal yağ falan kullanıyor hocam onlardan ayrı tutalım. Sadece ürünlerine erişim kısıtlı her yerde yok.Elbette, paketlerdeki değerler bariz bir şekilde kalitesizleşti. Ana maddenin yüzdesi her üründe düşürüldü. Zaten çok koymuyorlardı, iyice düşürüldü. Bunlar Eti, Ülker, Torku, Nestle ürünlerinde daha belli oluyor. Şeker, yağ, şurup basılmış durumdalar. Zaten ülkenin ürünleri ya Doğu'dan çıkar ya da Ankara-İstanbul civarından. İşin komik yanı bu fiyatların artmasıyla Doğu tarafından çıkan fason ürünlerin kalitesi bu markalaşmış firmalarla yarışacak düzeye geldi mi desem yoksa markalaşmışların kalitesi bunların seviyesine mi indi.
Hayatım boyunca abur cubur pek seven biri olmadım ama tek tük sevdiğim şeyler vardı: Çubuk kraker, eti browni ve nero. Dün markete gittim, bunlardan aldım, sevdiğim şeyleri aldım ama hepsinin tadı berbat olmuş. Damak tadım mı değişti diye düşündüm ama bu damak tadı değişikliği değil. Gerçekten aşırı kalitesiz ve kötü tatları var. Siz de fark ettiniz mi, yoksa bana mı öyle geliyor?