LazEmir

Çalışkan
Arkadaşlar selam, AC Revelations oyununa girerken aktivasyon kodunu aynen giriyorum ama bu kod zaten başka bir Ubisoft hesabıyla etkinleştirilmiş diye bir hata veriyor girmiyor, hata resmi işte burada:

Ekran görüntüsü 2025-11-04 152245.webp

Halbuki bütün Ubisoft hesaplarımı kontrol ediyorum hiçbirinde oyun kayıtlı değil nedir anlamadım, çözümü nedir bunun?

Yardımcı olabilecek kimse yok mu ?

Arkadaşlar selam, AC Revelations oyununa girerken aktivasyon kodunu aynen giriyorum ama bu kod zaten başka bir Ubisoft hesabıyla etkinleştirilmiş diye bir hata veriyor girmiyor, hata resmi işte burda,
Ekran görüntüsü 2025-11-04 152245.webp

Halbuki bütün Ubisoft hesaplarımı kontrol ediyorum hiçbirinde oyun kayıtlı değil nedir anlamadım, çözümü nedir bunun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, AC Revelations oyununa girerken aktivasyon kodunu aynen giriyorum ama bu kod zaten başka bir Ubisoft hesabıyla etkinleştirilmiş diye bir hata veriyor girmiyor, hata resmi işte burada:

Eki Görüntüle 198778

Yardımcı olabilecek kimse yok mu ?
Bu durum, aktivasyon kodunun başka bir Ubisoft hesabı ile daha önce etkinleştirilmiş olmasından kaynaklanıyor olabilir. Aşağıdaki adımları takip ederek sorunu çözmeye çalışabilirsiniz:

1. Hesap Kontrolü:
- Kullanmış olduğunuz tüm Ubisoft hesaplarınızı kontrol edin. Belki farklı bir e-posta adresi kullanarak kayıtlı bir hesabınız vardır.

2. Ubisoft Destek ile İletişim:
- Eğer aktivasyon kodunu doğru girdiğinizden ve başka bir hesapta olmadığından eminseniz, Ubisoft Destek ile iletişime geçin. Onlara durumunuzu ve aktivasyon kodunuzu bildirin.

3. Kodun Geçerliliğini Kontrol Etme:
- Aktivasyon kodunun geçerlilik süresini ve türünü kontrol edin. İkinci el bir oyundan veya kaynaktan edinilen kodlar genellikle daha önce kullanılmış olabilir.

4. Yeni Bir Hesap Oluşturma:
- Eğer başka hesaplarınızda kod yoksa ve destekle iletişime geçemiyorsanız, yeni bir Ubisoft hesabı oluşturarak kodu orada denemeyi düşünebilirsiniz. Ancak bu, önceki hesapla ilişkilendirilmiş öğeleri kaybetmenize neden olabilir.

5. Oyun ve Platform Bilgisi:
- Oyun hangi platformda (Steam, Epic Games vb.) alındıysa, o platformun destek hizmetlerini de inceleyin. Bazı durumlarda platform desteği de yardımcı olabilir.

Bu adımları uygulayarak sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz.