LazEmir

Çalışkan
Arkadaşlar selam, Steam üzerinden Asc Odyssey oyununu satın aldım ve oyuna giriyorum, aktivasyon kodu istiyor ama bu kodu hiçbir yerde görüntüleyemiyorum. Ne mailde ne de faturada görünüyor. Nereden bulabilirim? Görsel temsilidir, bana ait değildir ama aynen böyle resimdeki gibi çıkıyor. Kodu girsem olacak ama bir türlü bulamıyorum.

Kütüphanede oyuna sağ tık yapıp yönet dediğimde de gözükmüyor. Asc 3 Remastered ile birlikte satın aldım, onda da aynı şekilde kod istiyor ama bir türlü bulamıyorum şu kodu.

1760019871386.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle olmaması lazım Steam üzerinden yaptığın satın alımlarda oyun direkt eklenir. Steam'i kapatıp açmayı denedin mi?

Steam uygulaması içinden Steam Destek ile iletişime geç kesinlikle yardımcı olurlar.
Onlarada sordum ama şöyle bir cevap geldi,
Oyunu açmaya çalıştığımda aktivasyon kodu girmem isteniyor ama ben bu kodu hiçbiryerde görüntüleyemiyorum, lütfen yardımcı olur musunuz ?

9 Eki @ 2:22 tarihindeki mesajınız | 15 saat önce
Yani Assasins Creed Odyssey oyunundan bahsediyorum.

9 Eki @ 7:15 tarihinde Steam Destek'ten gelen mesaj | 10 saat önce
Merhaba,

Bu oyun, Steam Destek üzerinden erişemeyeceğimiz farklı bir hesap ve etkinleştirme hizmeti kullanmakta.

Lütfen aşağıdaki destek ekibiyle irtibata geçin. Bu oyunla ilgili hesap veya oyun etkinleştirmesiyle ilgili sorunlarınızı çözmek için yardım alabileceğiniz en iyi kaynak onlardır:

https://help.steampowered.com/wizard/HelpWithGameTechnicalIssue/?appid=812140

Steam Support
Joanne

Steam uygulaması içinden Steam Destek ile iletişime geç kesinlikle yardımcı olurlar.
Aynı pakette geldi asc3 remastered ile odyssey, asc 3 remastered oyununa giriyor ama odyssey de kod istiyor ve kodu nerde bulabileceğimi bilmiyorum ?

Son düzenleme: