Detaylar
Kim cevapladı?Windows 11 25H2.
Realtek en son 2018'de surucu yayinlamis bu urun icin.
Microsoft Catalog'da daha guncel suruculer var ama onlar zaten Windows guncellemesi ile gelenler.
Microsoft Catalog'da daha guncel suruculer var ama onlar zaten Windows guncellemesi ile gelenler.
25H2 için özel güncel yoktur eski sürümleri kullabilirsin ya da aygıtı takıp Windows'u güncelleyerek otomatik yapabilirsin. Son güncellemesi 2017 yılı zaten.
Hangisini kurmam gerek çok seçenek var. Ayrıca şu an kurulu sürücü tarihi 2011.
Ben genelde Realtek'in kendi surucsunu tercih ediyorum. Microsoft'un suruculerinde ozellikler kirpilmis oluyor. Sorun cikinca pek ayar yapamiyorsun. MS'nin son surucusu ile Realtek'in kini indir. Ikisinide bir kac gun test et. Hangisi daha stabilse senin sisteminde o kalsin.
Ben genelde Realtek'in kendi surucsunu tercih ediyorum. Microsoft'un suruculerinde ozellikler kirpilmis oluyor. Sorun cikinca pek ayar yapamiyorsun.
2018 tarihli yeter. Şu an sistemde sürücü güncellemeyi kapattım eski ekran kartı sürücüsünü yüklüyor diye. 2024 tarihli olanı otomatik kuruyordu zaten. Bu işlemi geri alamam. Elle yüklerim sorun değil.