Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YXEL

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Yer
Ankara
Cihazım Acer Aspire 3 A315-510P - Parça Numarası: NX.KDHEY.003

Kendi sitesinden tüm sürücüleri kurup denememe rağmen çalışmadı. BIOS Main ekranında Touchpad satırı yok. FreeDOS kurulum yaptım, D sürücüsünde autorun vardı ancak sürücü ile birlikte silmiş bulundum ve bu yüzden sürücüleri otomatik indiremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi surumu kullaniyorsunuz? 11 mi 10 mu? Acer'in 11 icin yayimladigi suruculer nedense 10'da calismiyor eger hepsini kurmaniza ragmen durum boyle ise alternatiflerini bulmaniz gerek.

Touchpad'in donanim kimligini bulabilirseniz iyi olur.
Acer Support bu noktada kanser etti. 10 için uygun sürücü bulamıyorum, hepsini 11 olarak indiriyor. Bu yüzden çoğu çalışmadı. Başka alternatif bulamadım. Touchpad modelini bulamıyorum maalesef.

tp.webp

Sizlere çok teşekkür ediyorum. IO Drivers ile kurulumdan hemen sonra Touch Pad çalıştı. Sonunda kardeşe bilgisayarı teslim edebileceğim, sağolun. 🙏 Diğer aygıtlar kısmında sürücüsü yüklenmemiş iki birim kaldı ama ne olduklarını bilemiyorum. Touch Pad listeye geldi.

touch.webp

Sizlere çok teşekkür ediyorum. IO Drivers ile kurulumdan hemen sonra Touch Pad çalıştı. Sonunda kardeşe bilgisayarı teslim edebileceğim, sağ olun. 🙏 Diğer aygıtlar kısmında sürücüsü yüklenmemiş iki birim kaldı ama ne olduklarını bilemiyorum. Touch Pad listeye geldi.

Eki Görüntüle 4366

Rica ederim, 2 aygıta ait donanım kimliği paylaşırsan onlar için de yardımcı olmaya çalışırım.