The Herta
Yetkin
Bilgisayarımda 256 GB SSD var ve artık hiçbir şekilde yetmiyor, HDD'ye kurmak da fayda etmiyor. 1 TB SSD almayı planlıyorum ama hangisini alacağımı bilmiyorum. Bana önerileriniz var mı? Bütçe 3.000 üzerine pek çıkmasa iyi olur.
Peki evde bunu tıpkı RAM gibi kendim laptop içerisine takabilir miyim? Bir de linkini atabilir misiniz? Yanlış modeli seçmediğimden emin olmaya çalışıyorum.
Tamamdır teşekkür ederim hocam.![]()
Western Digital BLUE SN580 WDS100T3B0E PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital BLUE SN580 WDS100T3B0E PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital BLUE SN580 WDS100T3B0E PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.299,28 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kendiniz takabilirsiniz.
Gördüğüm kadarıyla bilgisayarda 1 adet M.2 yuvası var, o yüzden klonlama öneremeyeceğim. Ya sıfırdan format atın ya da çok önemli verileriniz varsa başka bir taşınabilir diske ya da bilgisayara kopyalayın, yeni diske Windows kurulumu yaptıktan sonra geri aktarırsınız.Bir de tüm verilerim silinecek, nasıl tüm sistemi yedekleyebilirim?
Öncelikle anlattığınız için sağolun. M2 SSD'lerde vidalama olmuyor sanıyordum.@The Herta, bilgisayarın alt kapağını tornavida ile açın, zaten M.2 SSD'yi görürsünüz. Onun vidasını söküp yerinden çıkartın, daha sonra yeni aldığınız SSD'yi ~30 derece açıyla yuvaya oturtup bastırın, vidalayın. Bilgisayarın modelini YouTube'a yazıp yanına da upgrade yazarsanız bazı videolar çıkıyor.
Gördüğüm kadarıyla bilgisayarda 1 adet M.2 yuvası var, o yüzden klonlama öneremeyeceğim. Ya sıfırdan format atın ya da çok önemli verileriniz varsa başka bir taşınabilir diske ya da bilgisayara kopyalayın, yeni diske Windows kurulumu yaptıktan sonra geri aktarırsınız.