Acer Aspire A715-75G-55C8 SSD önerisi

The Herta

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Herta Space Station
Bilgisayarımda 256 GB SSD var ve artık hiçbir şekilde yetmiyor, HDD'ye kurmak da fayda etmiyor. 1 TB SSD almayı planlıyorum ama hangisini alacağımı bilmiyorum. Bana önerileriniz var mı? Bütçe 3.000 üzerine pek çıkmasa iyi olur.

Kendiniz takabilirsiniz.
Tamamdır teşekkür ederim hocam.

@Caner Uncu Hocam geri dönemedim kusura bakmayın. Şimdi ben bu SSD'yi sipariş verdim. Bilgisayarı açıp nasıl takacağım? Rehber videolar varsa atabilir misiniz? Hiç SSD değişmedim o yüzden tedirginim biraz :D. Bir de tüm verilerim silinecek, nasıl tüm sistemi yedekleyebilirim?

Son düzenleme:
@The Herta, bilgisayarın alt kapağını tornavida ile açın, zaten M.2 SSD'yi görürsünüz. Onun vidasını söküp yerinden çıkartın, daha sonra yeni aldığınız SSD'yi ~30 derece açıyla yuvaya oturtup bastırın, vidalayın. Bilgisayarın modelini YouTube'a yazıp yanına da upgrade yazarsanız bazı videolar çıkıyor.

Bir de tüm verilerim silinecek, nasıl tüm sistemi yedekleyebilirim?
Gördüğüm kadarıyla bilgisayarda 1 adet M.2 yuvası var, o yüzden klonlama öneremeyeceğim. Ya sıfırdan format atın ya da çok önemli verileriniz varsa başka bir taşınabilir diske ya da bilgisayara kopyalayın, yeni diske Windows kurulumu yaptıktan sonra geri aktarırsınız.

@The Herta, bilgisayarın alt kapağını tornavida ile açın, zaten M.2 SSD'yi görürsünüz. Onun vidasını söküp yerinden çıkartın, daha sonra yeni aldığınız SSD'yi ~30 derece açıyla yuvaya oturtup bastırın, vidalayın. Bilgisayarın modelini YouTube'a yazıp yanına da upgrade yazarsanız bazı videolar çıkıyor.

Gördüğüm kadarıyla bilgisayarda 1 adet M.2 yuvası var, o yüzden klonlama öneremeyeceğim. Ya sıfırdan format atın ya da çok önemli verileriniz varsa başka bir taşınabilir diske ya da bilgisayara kopyalayın, yeni diske Windows kurulumu yaptıktan sonra geri aktarırsınız.
Öncelikle anlattığınız için sağolun. M2 SSD'lerde vidalama olmuyor sanıyordum.

2.olarak çok önemli verilerim zaten hard diskimde. Direkt olarak sıfırlayabilirim. Ama belki daha kolay bir yedekleme yolu vardır diye sordum :D. Sağolun.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt