DogukanTavlaci

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, iş gereği ara sıra kullanmak için Acer marka bir notebook aldım. Her aldığım ürünü, markanın kendi sitesinde profil açarak kayıt etme alışkanlığım var. Acer web sitesini kontrol ederken topluluk sayfasına kayıt olduktan sonra çok kusurlu bir hataya denk geldim. Burada paylaşmak istedim. Argo cümle ekteki görseldedir. Umarım yakın zamanda düzeltirler.

acer-hatasi.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, iş gereği ara sıra kullanmak için Acer marka bir notebook aldım. Her aldığım ürünü, markanın kendi sitesinde profil açarak kayıt etme alışkanlığım var. Acer web sitesini kontrol ederken topluluk sayfasına kayıt olduktan sonra çok kusurlu bir hataya denk geldim. Burada paylaşmak istedim. Argo cümle ekteki görseldedir. Umarım yakın zamanda düzeltirler.

Eki Görüntüle 139311
Acer acele etmiş.

Eki Görüntüle 139311
Sahteyse komik degilse cok daha komik.

Testing asamasinda kendi caplarinda eglenen gelistiriciler yazmis olabilir. Yasaniyor boyle sacmaliklar. Peak production code :mükemmel:

@DogukanTavlaci, hangi URL'de oldu bu sorun? Tam sayfa SS ya da URL adresi paylaşabilir misin?
Sitesinde bildirim menüsünde. Ayrıca sitenin profilim kısmında da bu bildirim var.

Sahteyse komik degilse cok daha komik.

Testing asamasinda kendi caplarinda eglenen gelistiriciler yazmis olabilir. Yasaniyor boyle sacmaliklar. Peak production code :mükemmel:
Localde yapılabilir yada kod satır aralarında not olarak geçilebilir bazı developerlar imzalarını atabiliyor evet ama yayına girmiş bir web sitesinde böyle bir marka için büyük ve utandırıcı bir durum :oops:

Son düzenleme: