Ömer Faruk Uzun

Çalışkan
Merhaba, iyi sosyaller.

Linkteki monitör, İyzico ve Parolapara kampanyaları ile toplam 1660 TL'ye geliyor. Uzun zamandır ikinci bir monitör düşüncem vardı. Sizce ikinci monitör olarak alınır mı? Böyle bir kampanyayı bir daha yakalayabileceğimi sanmıyorum.
Acer EK241Y monitör, sahip olduğu özellikler göz önüne alındığında ikinci bir monitör için oldukça iyi bir seçim olabilir. 120Hz yenileme hızı ve 1ms tepki süresi, özellikle oyun oynamak veya hızlı hareket eden içerikler için avantaj sağlar. Ayrıca, IPS paneli sayesinde geniş izleme açıları ve doğru renkler sunar.

Fiyatı da kampanyalı olarak 1660 TL oldukça cazip görünüyor. Eğer uzun zamandır ikinci bir monitör almak istiyorsanız, bu fırsatı kaçırmamak mantıklı olabilir. Gelecekte benzer bir kampanya bulmak zor olabilir, bu nedenle almayı düşünüyorsanız, hızlı davranmanız faydalı olabilir. Basitçe, bu monitör uygun fiyatlı ve iyi özelliklere sahip olduğu için alınabilir.

Merhaba, iyi sosyaller.

Linkteki monitör, İyzico ve Parolapara kampanyaları ile toplam 1660 TL'ye geliyor. Uzun zamandır ikinci bir monitör düşüncem vardı. Sizce ikinci monitör olarak alınır mı? Böyle bir kampanyayı bir daha yakalayabileceğimi sanmıyorum.
Merhaba, linkteki monitörü aldınız mı hocam aldıysanız sorum vardı.

Ben de aldım kurunca monitör biraz öne eğik durdu. Eğim için teknik özelliklerde -5,+20 derece tilt aralığı verilmiş ama ayak ve boyun kısmı çok sert duruyor ve herhangi bir eğim veremedim. Zorlarsam kırılır korkusuyla bu şekilde kaldı.
Bu durumu siz de yaşadınız mı?

Ben de aldım kurunca monitör biraz öne eğik durdu. Eğim için teknik özelliklerde -5,+20 derece tilt aralığı verilmiş ama ayak ve boyun kısmı çok sert duruyor ve herhangi bir eğim veremedim. Zorlarsam kırılır korkusuyla bu şekilde kaldı.
Bu durumu siz de yaşadınız mı?
ben kendi ayagiyla kullanmadim sadece bir iki gun monitor kolunu beklerken kullandim ondada one egimli gibi hissettirmedi acikcasi ama hatirladigim kadariyla gevsek degil ama asagi yukari rahat oynuyordu, ayagi gecmeli yapmislar orasi tam oturdu degil mi ?

ben kendi ayagiyla kullanmadim sadece bir iki gun monitor kolunu beklerken kullandim ondada one egimli gibi hissettirmedi acikcasi ama hatirladigim kadariyla gevsek degil ama asagi yukari rahat oynuyordu, ayagi gecmeli yapmislar orasi tam oturdu degil mi ?
Oturtmuştum baya da sağlam duruyor ama eve geçince tekrar bi ayağı söküp takayım madem sizde eğimi ayarlanıyormuş bir şekilde düzelmesi lazım.