RAM 5

Yetkin
Cihaz
Acer Extensa 5630G
Oyunu her gün 4-5 saat oynuyorum ve geçen oynadıktan sonra derecelere baktım, CPU 104 dereceyi görmüş, şok oldum. Evde termal macun da bitti ve laptopu sökmesi de zor. Ne yapabilirim?

Herhangi bir bilgisayarcıya götürüp termal macun işlemi yaptırın. Ekstra başka yapacak birşey gözükmüyor. Ayrıca genel temizliğini bakımını yaptırın.

Bakımları yapılalı ne zaman oldu? Ayrıca o sistem GTA IV için sınırda.

En düşükde açıyor o iyi zamanında bayağı yükseltmiştim ana bilgisayarım değil zaten ev dışı yerler için. Bakımlara gelirsek 2019'da falan yapmıştım oda en son söktüğümde zaten.

GTA IV optimizasyonu berbat bir oyun da laptop 100 dereceyi geçince nasıl kendini kapatmadı onu anlamadım.

Onu bende anlamadım gitti :D

Herhangi bir bilgisayarcıya götürüp termal macun işlemi yaptırın. Ekstra başka yapacak bir şey gözükmüyor. Ayrıca genel temizliğini bakımını yaptırın.

Bana bedavaya yapan bir tanıdığım vardı oraya götürürüm muhtemelen.

En düşükde açıyor o iyi zamanında bayağı yükseltmiştim ana bilgisayarım değil zaten ev dışı yerler için. Bakımlara gelirsek 2019'da falan yapmıştım oda en son söktüğümde zaten.

Macun kurumuş bakım yapılması gerekiyor. Bakım sonrası da olsa işlemci zorlanacağı için sıcaklık 80 90 derecelerde gezinecektir.

Macun kurumuş bakım yapılması gerekiyor. Bakım sonrası da olsa işlemci zorlanacağı için sıcaklık 80 90 derecelerde gezinecektir.

Zaten içi sıkıntılı tasarlanmış gibi geldi. Doğru hatırlıyorsam GPU ile CPU yan yanaydı, mesela oyun oynarken GPU ısınacağı için rahatlıkla CPU'ya ısı verebilecek yakınlıktalardı.

Zaten içi sıkıntılı tasarlanmış gibi geldi. Doğru hatırlıyorsam GPU ile CPU yan yanaydı, mesela oyun oynarken GPU ısınacağı için rahatlıkla CPU'ya ısı verebilecek yakınlıktalardı.

Eski dizüstü bilgisayarlarda çoğunlukla o şekil tasarım zaten. Tek bir fan ile hem GPU hem CPU'yu soğutmak zorunda.