Bütçe
30-45k

makine

Başarılı
Bu laptopun herhangi bir kronik arızası var mı? Ayrıca fiyatına göre f/p bir model mi? Aklımda bir de HP Victus modeli var; linkini aşağıya ekliyorum. Bu modelin de hall sensör problemi var mı ve fiyatını hak ediyor mu? Bu bütçede eklemek istediğiniz başka cihaz önerileriniz varsa bekliyorum. Bütçem 30–45 bin TL aralığında; önceliğim f/p olması.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aklımda bir de HP Victus modeli var; linkini aşağıya ekliyorum. Bu modelin de hall sensör problemi var mı ve fiyatını hak ediyor mu?
Omen serilerinde bile yaşadığını söyleyen olduktan sonra HP alınmaz. Bence biraz daha araştırma yapın ve bu konuya gelecek yanıtları takip edin. Benim tavsiyem, Lenovo LOQ modellerinden ve HP markasından uzak durun yeterli. Bir de 13. veya 14. nesil Intel işlemcili cihaz almaya karar verirseniz, almadan önce bu yıl BIOS güncellemesi almış model olduğundan emin olun.

Önerileriniz için teşekkür ederim. Bu bütçede başka önerdiğiniz cihazlar var mı? @Hasan Merkit @Quezzy
Belki bu iyidir:

Ama kasası nasıl hiç bilmiyorum. Belki forumda bilen biri çıkar. Şahsen ben şu anda MSI Katana kullanıyorum. Cihaz canavar gibi olsa da @Dark Raiden dediği gibi plastik leğen gibi kasası var. 🤦😂

Belki bu iyidir:

Ama kasası nasıl hiç bilmiyorum. Belki forumda bilen biri çıkar. Şahsen ben şu anda MSI Katana kullanıyorum. Cihaz canavar gibi olsa da @Dark Raiden dediği gibi plastik leğen gibi kasası var. 🤦😂
Cyborg daha kötü diye biliyorum.

Belki bu iyidir:

Cyborg rezalet bir model. Ekran kartı 45 watt. Tek fan var içerisinde, rezalet soğutmalı. Alınmaması gereken bir model.

Belki bu iyidir:

Yok hocam MSI Cyborg asla alinmaz.En alt modeli.

Bu laptopun herhangi bir kronik arızası var mı? Ayrıca fiyatına göre f/p bir model mi? Aklımda bir de HP Victus modeli var; linkini aşağıya ekliyorum. Bu modelin de hall sensör problemi var mı ve fiyatını hak ediyor mu? Bu bütçede eklemek istediğiniz başka cihaz önerileriniz varsa bekliyorum. Bütçem 30–45 bin TL aralığında; önceliğim f/p olması.

Bütçe çıkmaza Acer olanı al.

Umarım doğru bir tercih yapmışımdır 🙂

Screenshot_20250905_105824_Trendyol.webp